«Σφίγγει» ο κλοιός για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση Γιακουμάκη-Πού οδηγούν οι καταθέσεις από πρόσωπα-κλειδιά;

Οι έρευνες των αρχών στρέφονται πλέον σε συγκεκριμένα άτομα.


Μετά την είδηση που ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος, νέα στοιχεία έρχονται στο φως όσον αφορά την υπόθεση Γιακουμάκη και διόλου απίθανο να έχουμε σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Μια είδηση που είναι σίγουρο πως θα ανατρέψει πολλά δεδομένα στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Χήτο, η μικρή αυτή λεπτομέρεια έχει να κάνει με την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός του άτυχου νέου. Πιο συγκεκριμένα, το δεξί μανίκι της μπλούζας του ήταν κατεβασμένο όταν εντοπίστηκε και έφτασε στο σημείο ο ιατροδικαστής.

Σημαντική είναι και η επισήμανση που έγινε πάνω σ’ αυτό, αφού όταν κάποιος βάζει τέλος στη ζωή του δεν είναι δυνατό ούτε ασυναίσθητα να κατεβάσει το μανίκι του. Σημειώνεται, πως το τραύμα που του κόστισε και τη ζωή βρισκόταν στο δεξί του χέρι.

Την ίδια ώρα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει από την αρχή την υπόθεση, ενώ νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει ποινή φυλάκισης έως και 6 μηνών για τους εκφοβιστές ετοιμάζεται προς ψήφιση για την ολομέλεια της Βουλής.

«Ανοίγουν» μέρα με τη μέρα τα στόματα σχετικά με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Μιλώντας στο δελτίο της ΝΕΡΙΤ, ο Γ. Τσούκαλης αναφέρθηκε σε ένα νέο περιστατικό που συνέβη στην σχολή και το οποίο αποτελεί σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση .«Είναι ένα σημαντικό περιστατικό που επιβεβαιώνει τη συμπεριφορά κάποιων μέσα στη σχολή» ανέφερε.

Όπως δήλωσε ο ίδιος οι έρευνες πλέον στρέφονται σε συγκεκριμένα άτομα τα οποία έχουν ήδη καταθέσει, ενώ οι αρχές δεν μπορούν να δώσουν περαιτέρω στοιχεία.

Σπουδαστής- συμφοιτητής του Βαγγέλη, ο οποίος παρενοχλούνταν με μηνύματα στο κινητό του αλλά και στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebοok έσπασε την σιωπή του και περιέγραψε τον Βαγγέλη ως ένα χαρούμενο και καλοσυνάτο παιδί που τελικά δεν άντεξε όσα συνέβαιναν μέσα στη σχολή και βρέθηκε σε αυτήν τη θέση:

«Παρότι δεν ήμασταν επιστήθιοι φίλοι , είχαμε πολύ καλή σχέση. Το παιδί είχε μια υποδειγματική ευγένεια και καλοσύνη και αυτό έκανε τον Βαγγέλη να τα κρατάει μέσα του καθώς δεν ήθελε να στενοχωρήσει τους δικούς του και ίσως έτσι έφτασε στο σημείο να βρεθεί σε αυτήν τη θέση».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!