Sheen vs Ashton Kutcher

Η χολή πάει σύννεφο απο τον κύριο Sheen.


Η χολή πάει σύννεφο απο τον κύριο Sheen.

Η χολή πάει σύννεφο απο τον κύριο Sheen.

Η χολή πάει σύννεφο απο τον κύριο Sheen.

Ο Charlie Sheen είναι ίσως από τους λίγους ηθοποιούς που θα έχει την ‘ευκαιρία’ να παρακολουθήσει τον τηλεοπτικό του θάνατο, χωρίς να έχει μπει στον κόπο να τον γυρίσει καν. Τον δημοφιλή ηθοποιό θα τον ‘αντικαταστήσει’ στη σειρά ‘Two and a Half Men’ ο Ashton Kutcher, για τον οποίο ο Sheen έκανε ένα πικρόχολο σχόλιο.
Ο Ashton θα εμφανιστεί στη σειρά ως αγοραστής του σπιτιού του Charlie, αφού ο ίδιος θα σκοτωθεί σε τροχαίο στον ένατο κύκλο της σειράς που ξεκινά τον επόμενο μήνα στις Η.Π.Α. Φαίνεται πως αυτή η αντικατάσταση έχει πειράξει ιδιαίτερα τον Charlie, ο οποίος δήλωσε σχετικά στο TMZ: 
“Ανέκαθεν μου έλεγαν ότι έχω εννέα ζωές οπότε είναι εκπληκτικό να είμαι μάρτυρας στην κηδεία μου, με την οποία βρίσκομαι κερδισμένος γιατί ο Ashton μόλις μου έδωσε μια δέκατη ζωή”. Ο γνωστός για τον προκλητικό τρόπο ζωής του ηθοποιός δεν έμεινε εκεί: “Θα παρακολουθήσω την ψεύτικη κηδεία μου, στην οποία θα παραβρίσκονται οι ψεύτικες πρώην ερωμένες μου, από την πολύ πολύ αληθινή κινηματογραφική μου αίθουσα παρέα με τις πολύ αληθινές καυτές παρουσίες που θα μου κρατούν παρέα”, συμπλήρωσε ο ίδιος.
Ο διάσημος ηθοποιός πρόκειται να πρωταγωνιστήσει την επόμενη χρονιά σε ένα ολοκαίνουριο τηλεοπτικό project που φέρει τον τίτλο ‘Anger Management’, βασισμένο στην ομώνυμη ταινία που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία με τον Robert De Niro. 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!