Συλλεκτικό φουλάρι από τον οίκο GUCCI

Για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών.


Για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών.

Για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών.

Για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών.

 

Η creative director του οίκου Gucci, Frida Giannini, σχεδίασε ένα πανέμορφο μεταξωτό φουλάρι τιμώντας με αυτόν τον τρόπο το διάσημο “International Show Jumping” event, χορηγό του οίκου για το “Gucci Paris Masters”. Το event θα λάβει χώρα για 4η φορά στο Παρίσι, από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2012. Παράλληλα, ο οίκος Gucci στηρίζει ενεργά τον παγκόσμιο οργανισμό Amade, που βρίσκεται υπό την προεδρία της πριγκίπισσας του Ανόβερο και ασχολείται με την προώθηση και προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Το συλλεκτικό φουλάρι, μεγέθους 90 εκ. x90 εκ.., αποτελείται από ένα μοναδικό σχέδιο που “παντρεύει” το χαρακτηριστικό Gucci σύμβολο με τα iconic χρώματα του οίκου, κόκκινο και πράσινο. Μάλιστα μέσα σε ένα από το σύμβολα απεικονίζεται το λογότυπο του οργανισμού Amade. Η μέγιστη ομορφιά του συγκεκριμένου φουλαριού έγκειται στο ότι είναι κατασκευασμένο στο χέρι, με μία ειδική ιταλική τεχνική.

Το συλλεκτικό φουλάρι θα πωλείται στην τιμή των 280 ευρώ, στο κατάστημα που θα δημιουργηθεί για το event “Gucci Paris Masters” και στα καταστήματα του οίκου Gucci στο Παρίσι για τους επόμενους δύο μήνες. 

Ο ιταλικός οίκος θα δώσει ως δωρεά στον οργανισμό Amade, το ποσό των 20.000 ευρώ που θα προέλθουν από τις πωλήσεις του συλλεκτικού φουλαριού. 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!