Σήμερα στο κέντρο της Αθήνας ένα fashion event από την H&M!

Με δωρεάν ποτό!


Μία γιορτή αφιερωμένη στα πιο αγαπημένα κομμάτια των fashionistas, τα denim, διοργανώνει το αγαπημένο brand Η&Μ, σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στο flagship κατάστημα στην Ερμού 54, από τις 18.00-21.00.

Οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ! Κάνε κλικ εδώ, εκτύπωσε το voucher και κέρδισε 20% έκπτωση* σε όλες τις αγορές σου, για σήμερα. Ακόμη, δοκίμασε να φτιάξεις τα δικά σου Η&Μ Denim με εκτυπώσεις μοναδικών σχεδίων μεταξοτυπίας από Tind και Image Print αλλά και DYI experts σε μία “Make your own Denim” εμπειρία.

Οι Sales Advisors της Η&Μ θα είναι εκεί για να σου δώσουν τα απαραίτητα tips για ένα τέλειο Denim look, την ώρα που οι μουσικές επιλογές των Teardrops θα συνοδεύσουν το μοναδικό event.

Πάρε μέρος στον φωτογραφικό διαγωνισμό “Wear your own Denim” και κέρδισε μια δωροεπιταγή των 100 ευρώ.

Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά και την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο H&M “Denim ON” by OZON RAW με πρωταγωνιστές αγαπημένα πρόσωπα που έχουν διακριθεί στο χώρο τους.

Στο event θα βρίσκονται η ηθοποιός-lead singer των Mamacita on Fire, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η μουσικός-τραγουδίστρια Όλγα Κουκλάκη, η fashion editor Δέσποινα Ισοπούλου, η yoga instructor-tattoo artist, Ιφιγένεια Pearl, η ηθοποιός Έρρικα Μπίγιο, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Gagarin 205 Music Space – founder του fashionism.com, Χρύσα Οικονομοπούλου, οι Dj’s Amateurboyz, ο lead singer των Wedding Singers Θοδωρής Μαυρογιώργης, ο Dj και owner του Momix του πρώτου molecular mixology bar στην Αθήνα Θοδωρής Κουτσόβουλος και ο Marko Rossi (chef, co-founder owner @Gastronomic Collectiva), που πήραν μέρος στη φωτογράφηση.

Οι φωτογράφοι που συνεργάστηκαν με την δημιουργική ομάδα του περιοδικού ΟΖΟΝ Raw για την υλοποίηση αυτού του project είναι οι Γιώργος Μαλεκάκης, Χρήστος Τζήμας, Ιωάννα Χατζηανδρέου, Κώστας Σταυρόπουλος και Λάμπρος Τυρλής.

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε like στην επίσημη σελίδα της Η&Μ στο Facebook ή ακολούθησε τηνΗ&Μ στο Twitter.

(Είσοδος ελεύθερη/ Free drinks)

*Η έκπτωση ισχύει μόνο για τις 12/9 μεταξύ 18.00 με 21.00 και μόνο στο κατάστημα της Ερμού 54 και δεν μπορεί να συνδυαστεί με κάποια άλλη προσφορά, ούτε αθροιστικά τα κουπόνια μεταξύ τους.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!