Σκαι- βόμβα: Κι όμως η Εύη Κουτσαυτάκη δεν «κατοικεί» πλέον στο Φάληρο!


Τελικά καλα λένε ότι το 7 είναι σημαδιακός αριθμός! Ή παντρεύεσαι ή χωριζεις από μια σχέση; Ή μένεις ή φεύγεις από μια δουλειά… εν προκειμένω απολύεσαι για να είμαι ακριβής και μάλιστα με τον ίδιο σχεδόν τρόπο που δεκάδες εργαζόμενοι έχουν αποχωρήσει από τον Σκαι εξαιτίας της συμπεριφοράς της Διευθύνουσας Συμβούλου του καναλιού του Ν. Φαλήρου.

Ναι όπως καλά κατάλαβαν οι μυημένοι στα τηλεοπτικά, η Εύη Κουτσαυτάκη δεν κατοικεί πλέον στον Σκαι, ούτε καν στο Ν. Φάληρο προς ικανοποίηση πολλών και μάλιστα λίγες μέρες προτού συμπληρώσει 7 χρόνια στο κανάλι καθώς ήταν Αύγουστος του 2017 που περνούσε για δεύτερη φορά την πόρτα της Εθνάρχου Μακαρίου- είχε αποχωρήσει ξανά τον Απρίλιο του 2015.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που η «σιδηρά κυρία» του σταθμού έφτασε κοντά στην πόρτα της εξόδου, αυτή τη φορά ωστόσο φαίνεται πως η απόφαση είναι οριστική. Ήταν καιρό που οι σχέσεις ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιάννη Αλαφούζο ισορροπούσαν σε τεντωμένο σχοινί κι αυτό λόγω της εμμονής της με την ψυχαγωγία την οποία τελικά ποτέ δεν κατάφερε να εδραιώσει στον Σκαι παρά τα υπερβολικά ποσά που δαπανήθηκαν πάντα εις βάρος της ενημέρωσης.
Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι το μεγάλο αφεντικό του Σκαι είχε πάρει τις αποφάσεις του από καιρό όταν της είχε απαγορεύσει τρόπον τινά να ασχολείται με την ενημέρωση, ενώ στον ίδιο ανήκει και η στροφή του Σκαι στο είδος που τον καθιέρωσε  με το «κόψιμο» των ζωντανών ψυχαγωγικών εκπομπών.
Η Ευη Κουτσαυτάκη το τελευταίο διάστημα ήταν απομονωμένη τόσο στο εσωτερικό του καναλιού καθώς είχε δημιουργήσει πολλές έχθρες όσο και εκτός αυτού. Η κακή και απαξιωτική συμπεριφορά της προς τους υφιστάμενους της έχει μείνει μνημειώδης στον σταθμό όπως και το γεγονός ότι τα δικά της λάθη τα φόρτωνε σε άλλους.
Έτσι, η νεα σεζόν θα βρει τον Σκαι χωρίς την Εύη και ποιος ξέρει ίσως η αποχώρηση αυτή για να μην πω εκδίωξη σηματοδοτήσει και μια σειρά από άλλες αποχωρήσεις… Το επόμενο διάσημα αναμένεται με ενδιαφέρον!

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!