«Σκάσε μωρή και πάρε τα χάπια σου» είπε σε πρώην δήμαρχο

«Σκάσε μωρή… πήγαινε να πάρεις τα χάπια σου», της είπε τότε ο δήμαρχος Μαραθώνα και ακολούθησε πανδαιμόνιο.


Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα, με τον Ηλία Ψινάκη να αρχίζει τα γαλλικά και να τα χώνει σε δημοτικούς συμβούλους….

Η ένταση προκλήθηκε όταν ομάδα γονιών και μικρών παιδιών, κρατώντας πανό, φώναζαν συνθήματα για την επαναλειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου, στο οποίο προπονούνταν.

Βλέποντας τα αίματα να ανάβουν, η αστυνομική δύναμη που ούτως ή άλλως παραβρίσκεται στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, άρχισε να ανασυντάσσεται με αποτέλεσμα ο πρώην δήμαρχος Ιορδάνης Λουίζος να αντιδράσεις και να ζητήσει την απομάκρυνσή των αστυνομικών.

«Η αστυνομία να μείνει. Να μας προστατέψει. Μόνον οι κλέφτες φοβούνται την αστυνομία», απάντησε ο Ηλία Ψινάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε προς τους γονείς ότι το γυμναστήριο δεν λειτουργεί γιατί κρίθηκε ακατάλληλο από τη γενική γραμματεία Αθλητισμού.

«Αν λειτουργήσουμε το γυμναστήριο θα φάμε πρόστιμο 50.000 ευρώ και μερικούς μήνες φυλακή. Εμείς δεν κλέβουμε όπως κάνατε εσείς. Πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν όλοι. Το πάρτι τελείωσε», είπε φανερά εκνευρισμένος ο κ. Ψινάκης με αποτέλεσμα τη νύφη να την πληρώσει δημοτική σύμβουλος, η οποία μιλούσε έντονα και χτυπούσε το χέρι της στο έδρανο.

«Σκάσε μωρή… πήγαινε να πάρεις τα χάπια σου», της είπε τότε ο δήμαρχος Μαραθώνα και ακολούθησε πανδαιμόνιο.

Πάντως, λίγο αργότερα, ο Ηλίας Ψινάκης ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!