Σκυτάλη στην Παπαβασιλείου;

Ποιό κορίτσι θα πάρει τη θέση;


Ποιό κορίτσι θα πάρει τη θέση;

Ποιό κορίτσι θα πάρει τη θέση;

Ποιό κορίτσι θα πάρει τη θέση;

Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο διάστημα, κατά την οποία η παρουσιάστρια του “Πάνω στην ώρα” Έλενα Παπαβασιλείου θα αντικαταστήσει προσωρινά την Κατερίνα Καραβάτου στο μεσημεριανό ‘Κους- Κους’ του Alpha, καθώς η δεύτερη αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί στα μέσα Σεπτεμβρίου…
Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται η sexy παρουσιάστρια θα κάνει παρέα στους τηλεθεατές από τις 12 Σεπτεμβρίου μαζί με τους υπόλοιπους του πάνελ της εκπομπής, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου αναμένεται να επιστρέψει μέσα στον Νοέμβριο, αφού θα βρίσκεται σε άδεια ώστε να αφιερώσει χρόνο στο νέο μέλος που θα προστεθεί στην οικογένειά της.
Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως στο πάνελ της εκπομπής θα προστεθεί ο Χάρης Λεμπιδάκης και θα αποχωρήσει η Βάσω Κολλιδά. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι της Κάντζας. Πάντως, για την Έλενα Παπαβασιλείου ακούγεται ότι έχει δώσει τα χέρια με τους Γερμανούς, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο της συμβόλαιο, όπως εξάλλου τα περισσότερα πρόσωπα του σταθμού. 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!