Σκουπιδό-mentury

Πού βρίσκεσαι; Πού είσαι; Σου μυρίζει κάτι;


Πού βρίσκεσαι; Πού είσαι; Σου μυρίζει κάτι;

Πού βρίσκεσαι; Πού είσαι; Σου μυρίζει κάτι;

Πού βρίσκεσαι; Πού είσαι; Σου μυρίζει κάτι;

Η δική μου όσφρηση έτοιμη να πέσει σε κώμα είναι. Τι σκουπίδι είναι αυτό;
Πάλι απεργίες αυτή τη βδομάδα. Όχι μόνον απεργίες όμως, αλλά και πρεμιέρες (γιατί θα το κάνω το πολιτικό μου σχόλιο, θα το κάνω και το τηλεοπτικό!). Εν τω μέσω βρώμας, δυσωδίας και κατσαρίδας με το κιλό λόγω του σκουπιδαριού που επικρατεί στην περιφέρεια, στον Alpha ζούνε μεγάλες στιγμές.
Η Ναταλία –Ναι, η εθνική μας τεκνατζού- «σκίζει» σε τηλεθεάσεις. Το ξέρω πως εσένα οι τηλεθεάσεις είναι το αγαπημένο σου θέμα αναγνώστη, αλλιώς δεν εξηγείται που τα κουτσομπολίστικα «σκίζονται» (με την καλή έννοια!) να παίξουν το ρεπορτάζ.
Ξεκίνησε και ο Λαζόπουλος. Όαση μέσα στο χάος της μιζέριας. Μόνο κάτι θα του κλέψω και θα στο αναμεταδώσω «Ως εδώ έφταιγαν οι πολιτικοί μας, από ‘δω και πέρα φταίμε εμείς». Άκου το και υιοθέτησέ το. Δεν έχω να προσθέσω περεταίρω.
Τετάρτη κι άλλη πρεμιέρα. «Buzuko-mentury». 1 ώρα Βίσση.1 ώρα άσκοπη. Η Λαίδη Άντζελα έξαλλη να ρωτά «Γιατί το έκανες αυτό Άννα;». Νομίζω πως δεν έκανε κάτι καινούριο. Δίσκος δεν «παίζει» άρα πρέπει κάπως να μείνει στην επικαιρότητα κι αυτή η δύσμοιρη η «απόλυτη». Έστω κι αν αυτό που θα την κρατήσει θα είναι ένας μπαμπάς με άνοια, ένας τσακωμός με την κόρη για το tattoo που θα «χτυπήσουν», σχόλια πάνω σε παλαιολιθικές συνεντεύξεις, αναφορά σε όλο το γκομενιλίκι της ζωής της και επίδειξη του πίσω μέρους της ταυτότητας της (λες κι εμείς την υπολογίζαμε γύρω στα 30!). Ok- δεκτό όλο αυτό το εγχείρημα αλλά εικόνες από μπουζουξίδικα είδαμε, μη το λέμε rockumentury. Θα φρίξει ο Jagger!
Εν τω μεταξύ το Star παρέλυσε από το θάνατο του Γιγουρτάκη. Όντως είναι κρίμα να «χάνονται» νέοι άνθρωποι. Ρεπορτάζ, θέματα, απευθείας συνδέσεις. Σου λέω πανικός. Εγώ να ρωτήσω; Ποιος είναι ο Γιγουρτάκης;
Έτσι κύλησε η εβδομάδα. Ψιλο- βαρετά. Σα να βλέπεις την εκπομπή του Μουτσινά και να ακούς τα (περσινά ξινά σταφύλια) αστεία του.
ΑΑΑ! Πριν κλείσω να ζητήσω θέλω από την Αλέκα Παπαρήγα που την πήρε το μάτι μου και το αυτί μου στο Alter να σταματήσει να βάφεται μόνη της και να έρθει εν έτει 2011 καθώς και να θες να ταυτιστείς με το κόμμα της δε σε αφήνει ούτε ο τρόπος που παρουσιάζεται, ούτε τα λεγόμενα της. Την έχουμε ανάγκη. Ας προχωρήσει καμιά εικοσαετία από ‘κει που βρίσκεται τη σήμερον ημέρα.
Αυτά. Καλό χειμώνα να ‘χουμε γιατί ξεκίνησαν και τα κρύα!
Υ.Γ. Δεν έχω μεγαλύτερο σκιάξιμο από το γκρο πλαν με τις τρεμάμενες γάμπες της Χρηστίδου και της Μπαρμπαρίγου στο trailer του πρωινού του ANT1. Θεός φυλάξοι!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!