Σοφία Βεργκάρα: Η σπάνια φωτογραφία με τον κούκλο ορθοπεδικό σύντροφό της


Η Σοφία Βεργκάρα απολαμβάνει διακοπές στην Ιταλία με τον σύντροφό της, Τζάστιν Σάλιμαν. Η 52χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία του Σάλιμαν, ο οποίος φαίνεται να χαλαρώνει κατά τη διάρκεια της κοινής τους απόδρασης.

Η ανάρτηση της Βεργκάρα, συνοδευόμενη από μια καρδιά ως λεζάντα, περιλάμβανε επίσης μια φωτογραφία της ίδιας να ποζάρει χαμογελαστή, φορώντας ένα κίτρινο φόρεμα και καθισμένη σε μια καρέκλα.

Η ηθοποιός άρχισε να βγαίνει με τον ορθοπαιδικό χειρουργό μετά το διαζύγιό της από τον Τζο Μανγκανιέλο, με τον οποίο ήταν παντρεμένη επί επτά χρόνια. Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Ιούλιο του 2023, και το διαζύγιο τους οριστικοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2024.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Βεργκάρα και του Σάλιμαν έγινε τον Οκτώβριο του 2023, όταν εθεάθησαν να δειπνούν μαζί στο Μπέβερλι Χιλς. Έκτοτε, έχουν καταγραφεί πολλές φορές σε κοινές εξόδους.

Τον Απρίλιο, η Βεργκάρα επιβεβαίωσε τη σχέση τους δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του Σάλιμαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τον για μια επιτυχημένη επέμβαση στο πόδι που είχε υποβληθεί.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!