ΣΟΚ 40χρονος “δράκος”: Εξανάγκαζε κοριτσάκια ηλικίας ως 14 ετών σε πεοληξία &έκλεβε τα εσώρουχά τους

Λύγισαν ακόμα και  έμπειροι αξιωματικοί της ασφάλειας μπροστά στις ανατριχιαστικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν ενώπιον τους όταν ανήλικες μαθήτριες βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον  αδίστακτο δράκο από τα Πετράλωνα που τις κακοποίησε σεξουαλικά ενώ κάποιες από αυτές τις λήστεψε κιόλας.


Λύγισαν ακόμα και  έμπειροι αξιωματικοί της ασφάλειας μπροστά στις ανατριχιαστικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν ενώπιον τους όταν ανήλικες μαθήτριες βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον  αδίστακτο δράκο από τα Πετράλωνα που τις κακοποίησε σεξουαλικά ενώ κάποιες από αυτές τις λήστεψε κιόλας.

Εξανάγκαζε τα θύματά του σε πεοληξία και έκλεβε τα εσώρουχά τους
Τρεις κοπελίτσες μάλιστα ξέσπασαν σε κλάματα ενώ ένας πατέρας δεν άντεξε και όρμησε εναντίον του 40χρονου παιδεραστή.

Τα όσα περιγράφονται στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας προς τον εισαγγελέα, δεν τα χωρά ο ανθρώπινος νους. «Τις οδηγούσε σε απόμερο μέρος, συνήθως στο ισόγειο της πολυκατοικίας και ακολούθως προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τους, ήτοι φιλιά, θωπείες και γλείψιμο στο στήθος, στα γεννητικά τους όργανα, εξαναγκασμό σε πεοληξία και προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας με χρήση των δακτύλων του…».
Μάλιστα αφού ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, άρπαζε τα κινητά των παιδιών, καθώς και όσα χρήματα είχαν μαζί τους ενώ, σε κάποια από τα  θύματά του δε δίστασε να κλέψει τα εσώρουχά τους.
Οι αστυνομικοί πάντως σύμφωνα με πληροφορίες,  πιστεύουν πως τα θύματά του είναι περισσότερα από 21. “Είναι τόσες πολλές οι επιθέσεις, που δε μπορώ να τις θυμηθώ όλες!” φέρεται να είπε ο 40χρονος.

Πώς δρούσε 
Ο δράκος των σχολείων που παριστάνοντας τον αστυνομικό είχε καταφέρει να ασελγήσει σε τουλάχιστον 21 κορίτσια 8-14 ετών, ήταν γνωστός στις Αρχές αφού δύο φορές συνελήφθη, φυλακίστηκε, αλλά τελικά κατάφερε να ξεγελάσει τη Δικαιοσύνη παρουσιάζοντας το προφίλ του μετανοημένου.
Ωστόσο δεν είχε αλλάξει, αφού μετά την αποφυλάκιση του το 2008 συνέχισε το φρικιαστικό του έργο μέχρι το περασμένο Σάββατο που συνελήφθη τη στιγμή που προσπαθούσε να επιτεθεί σε ένα 10χρονο κορίτσι.
Εργαζόταν ως κούριερ και δρούσε πάντα μεσημέρι. Την ώρα που τα παιδιά τελείωναν το σχολείο τους.

Χρησιμοποιώντας διαφορετικές μοτοσικλέτες και κράνη για να καμουφλάρει τα χαρακτηριστικά του, έστηνε καρτέρι σε κοριτσάκια περιμένοντας να τελειώσουν το σχολείο.
Χωρίς τα παιδιά να τον καταλάβουν τα έπαιρνε από πίσω και ακολουθούσε μέχρι την είσοδο των σπιτιών τους.
Στη συνέχεια, μόλις τα κοριτσάκια άνοιγαν την πόρτα και έμπαιναν στην είσοδο της πολυκατοικίας, κατέβαινε αιφνιδιαστικά από τη μοτοσικλέτα και παριστάνοντας τον αστυνομικό που πραγματοποιεί ελέγχους, τα παρέσυρε δήθεν για σωματική έρευνα και ασελγούσε πάνω τους.

Τελευταίο του θύμα όπώς αναφέραμε και πριν, ήταν ένα κοριτσάκι 10 ετών από την Κυψέλη, την οποία κατάφερε να ακινητοποιήσει και να ασελγήσει πάνω της αφού πάλι έκανε τον αστυνομικό.
Το κοριτσάκι όμως έτρεξε και το είπε στους δικούς του, οι οποίοι ειδοποίησαν την ασφάλεια.
Οι αστυνομικοί χτένισαν την περιοχή και τσεκάροντας τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας κατάφεραν να εντοπίσουν πού κινούταν, τον ακολούθησαν μέχρι το σπίτι του όπου και τον συνέλαβαν.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα θύματά τον αναγνώρισαν ενώ το βιολογικό του υλικό ταυτίστηκε με αυτό που βρήκαν οι αστυνομικοί  στα σημεία των επιθέσεων.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!