Σοκ για τον ράπερ Diddy: Θα παραμείνει στην φυλακή αν και προσφέρθηκε να πληρώσει εγγύηση ύψους 50 εκατ. – Αντιμετωπίζει ποινή ισοβίων


Οι δικαστές αρνήθηκαν να αφήσουν ελεύθερο τον ράπερ Sean «Diddy» Combs με περιοριστικούς όρους και την καταβολή εγγύησης. Ο ράπερ αντιμετωπίζει κατηγορίες για σωματεμπορία και εκβιασμό, ενώ ο ίδιος αρνείται την ενοχή του.

Συγκεκριμένα εξετάζονται καταγγελίες ότι ο ράπερ είχε ξεσπάσματα θυμού μετά από χρήση ναρκωτικών και υποχρέωνε τα θύματά του να κάνουν σεξ μεταξύ τους, ενώ έκρυβε και βαρύ οπλισμό στον σπίτι του.

Ο ράπερ θα παραμείνει υπό κράτηση στη Νέα Υόρκη καθώς περιμένει τη δίκη του. Η δικαστής αποφάσισε να αρνηθεί την καταβολή εγγύηση καθώς έχει «πολύ σημαντικές ανησυχίες» για τη χρήση ουσιών από τον ράπερ και τα προβλήματά θυμού του.

Βρέθηκε βαρύς οπλισμός στο σπίτι του

Οι άνδρες των αρχών ασφαλείας εντόπισαν δύο από τα τρία τουφέκια AR-15 στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας του Diddy στην έπαυλή του στο Μαϊάμι. Τα όπλα είχαν αποσυναρμολογηθεί σε κομμάτια. Για τους εισαγγελείς τα όπλα αυτά αποτελούν ένδειξη ότι ο ράπερ αποτελεί απειλή για την κοινωνία και θα πρέπει να παραμείνει υπό κράτηση χωρίς εγγύηση μέχρι την δίκη του.

Τι λέει ο δικηγόρος του

Η πλευρά του ράπερ δήλωσε έτοιμη να πληρώσει 50 εκατομμύρια δολάρια ως εγγύηση προκειμένου να αφεθεί ελεύθρος. Ωστόσο το δικαστήριο, που ενημερώθηκε για τα ξεσπάσματα του ράπερ αρνήθηκε.

Ο δικηγόρος του Diddy υπόσχεται να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης για τη φυλάκιση. «Ο κ. Combs είναι μαχητής. Θα το παλέψει αυτό μέχρι τέλους. Είναι αθώος. Ήρθε στη Νέα Υόρκη για να αποδείξει την αθωότητά του. Δεν φοβάται. Δεν φοβάται τις κατηγορίες», δήλωσε ο δικηγόρος του Marc Agnifilo.

Και συνέχισε: «Ανυπομονούσε να καθαρίσει το όνομά του και θα καθαρίσει το όνομά του. Τον πιστεύουμε ολόψυχα. Δεν έκανε αυτά τα πράγματα».

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!