Σοκ στην Λέσβο: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από δύο άνδρες


Μια σοβαρή καταγγελία υπεβλήθηκε το Σάββατο στην Λέσβο από μια 14χρονη και τους γονείς της υποστηρίζοντας ότι το ανήλικο κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με το stonisi.gr, η υπόθεση έχει ήδη παραδοθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα από την Αστυνομία.

Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Αιγαίου είναι γεννηθέντες το 2002 και το 2003, γνώριζαν το ανήλικο κορίτσι το οποίο φέρονται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να έπεισαν να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο για να πάνε μια βόλτα αλλά το οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία όπου και πραγματοποιήθηκε η αποτρόπαια πράξη.

Είχαν επίσης το θράσος να μαγνητοσκοπήσουν την πράξη τους και την αναρτήσουν σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν η ανήλικη αντελήφθη ότι συνέβη αυτό, ενημέρωσε τους γονείς στις 8 Οκτωβρίου και στη συνέχεια στις 12 Οκτωβρίου κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Με εντολή του εισαγγελέα το κορίτσι θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να εξακριβωθεί, αν υπέστη κακοποίηση και σε ποιο βαθμό. Οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου η οποία διερευνά την υπόθεση.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!