«Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής»: Τέλος η Χουρρέμ από την σειρά…

Τέλος για την Χουρρέμ από τον τούρκικη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής». Οι σεναριογράφοι σχεδιάζουν τον θάνατο της Σουλτάνας, μέσα στα επόμενα επεισόδια.


Τέλος για την Χουρρέμ από τον τούρκικη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής». Οι σεναριογράφοι σχεδιάζουν τον θάνατο της Σουλτάνας, μέσα στα επόμενα επεισόδια.

Οι σεναριογράφοι της σειράς που σαρώνει στην Τουρκία καθώς στην Ελλάδα έπαψε να παίζεται μέσω του ΑΝΤ1, ήταν προβληματισμένοι για το πως, θα παρουσιάσουν τον θάνατο της Χουρρέμ. Ο λόγος; Ο λόγος ήταν ότι υπάρχουν πολλά σενάρια για τον θάνατο της. Άλλοι λένε πως δηλητηριάστηκε από την πρώτη γυναίκα του Σουλτάνου, Μαχιντεβράν Σουλτάν. Άλλοι λένε, ότι δηλητηριάστηκε έπειτα από εντολή της νύφης της και διαδόχου της, Νουρμπανού Σουλτάν, η οποία βιαζόταν προκειμένου να ανέλθει στην ιεραρχία του χαρεμιού. Ενώ άλλοι λένε ότι πέθανε από έμφραγμα…. Τελικά όμως, οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το τελευταίο σενάριο το οποίο ήταν ο καρκίνος. Η εκδοχή αυτή λοιπόν λέει, ότι πεθαίνει στα 52 της χρόνια μετά από σύντομη μάχη που είχε με τον καρκίνο. Βέβαια εκείνη την εποχή, δεν γνώριζαν την συγκεκριμένη αρρώστια οι γιατροί και για αυτό πεθαίνει από μια ανίατη ασθένεια.

Η γειτονική χώρα θα παρακολουθήσει στις επόμενες μέρες τον θάνατο της Χουρρέμ από την ανίατη ασθένεια, έχοντας λίγες ημέρες ζωής. Η πρωταγωνίστρια που ενσαρκώνει την Χουρρέμ Σουλτάν, Βαχιντέ Γκιορντούμ, σοκαρίστηκε μόλις έμαθε το τραγικό τέλος της στην σειρά, μιας και η ίδια είχε αντιμετωπίσει  πριν 1 χρόνο το ίδιο πρόβλημα με την υγεία της, όμως κατάφερε να το ξεπεράσει, αναφέρει στο περιοδικό TV Έθνος.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!