Σπύρος Τσουκάνης: Ο κομμωτής της σόου μπίζ προτείνει Exclusive Αλλαγές

Τολμήστε το … η απλά μάθετε τι κάνει !! Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα βγείτε άλλος άνθρωπος !!


Ο κομμωτής που σαρώνει στην σόου μπίζ αφού όλοι οι επώνυμοι τον εμπιστεύονται μας δίνει ιδέες για τα κουρέματα που θα συζητηθούν φέτος στην αγορά. 

Μέσα από την δουλειά του ο ίδιος προτείνει το Excylise κούρεμα που δίνει την δυνατότητα να έχεις την καλύτερη φροντίδα στο δικό σου κεφάλι με την εμπειρία του Σπύρου Τσουκάνη. 

1000

Exclusive Κούρεμα

Exclusive είναι η αλλαγή κουρέματος που γίνεται μετά από μια σωστή διάγνωση βάση την προσωπολογία και το στυλ του πελάτη.

Εξετάζοντας τις γωνίες του προσώπου δημιουργούμε ένα ξεχωριστό για τον καθένα κούρεμα. Αναλόγως την ποιότητα της τρίχας χρησιμοποιούμε το κατάλληλο ψαλίδι για το καλύτερο αποτέλεσμα.

exclusive-haircutps

Στέλιος Κρητικός

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός είχε πάντα μία ιδιαίτερη γοητεία, την οποία αναδεικνύει μέσω του στιλ του. Το κούρεμα είναι βασικό, με κοντές σκάλες, side slick Ενα στιλ που απευθύνεται στους άντρες της ώριμης ηλικίας που θέλουν να ξεχωρίζουν χωρίς πολλά-πολλά. 

100

Μάνος Πίντζης

Τα έντονα, γκρίζαρισμένα γενιά, συνδυάζονται με ένα slicked back λουκ. Τα ανάγλυφα κύματα του hairstyle, αποπνέουν μία ήπια εμφάνιση, ενώ τα έντονα γενιά καλύπτουν το πρόσωπο του ηθοποιού Manou pinzi και χαρίζουν έντονο στιλ.

200

Whiter 2017 haircolor ideas exclusive

ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΕΥΚΟ
Και φέτος το απόλυτο λευκό χρώμα είναι η επόμενη επιλογή για τις γυναίκες που ψάχνουν την εκκεντρική αλλαγή.  Ένα τέτοιο χρώμα δεν μπορεί να φορεθεί από οποιαδήποτε γυναίκα, γιατί απευθύνεται σε χαρακτήρες που τολμούν να ξεχωρίσουν και αγαπάνε τις έντονες αλλαγές, όπως και να έχει, το λευκό είναι το μοναδικό χρώμα που ξεχωρίζει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, καθώς είναι κουλ και ανατρεπτικό

300

Ο Σπύρος Τσουκάνης μέσα από τη φαντασία του δημιουργεί κάτι πρωτόγνωρο σε παγκόσμιο επίπεδο στην κομμωτική τέχνη. Έχει το δικό του στυλ, άποψη και προσέχει τις παραμικρές λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά τον κόσμο της μόδας.

500

Τολμήστε το … η απλά μάθετε τι κάνει !! Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα βγείτε άλλος άνθρωπος !! 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!