Στα μαχαίρια Κάμερον Ντίαζ και Τζένιφερ Λόπεζ!

Σκοτωμός στο πλατό που γυρίζεται η νέα τους ταινία!


Σκοτωμός στο πλατό που γυρίζεται η νέα τους ταινία!

Σκοτωμός στο πλατό που γυρίζεται η νέα τους ταινία!

Σκοτωμός στο πλατό που γυρίζεται η νέα τους ταινία!

Εξαλλη έχει γίνει σου λέει η Κάμερον Ντίαζ με την Τζένιφερ Λόπεζ! Η casual και χαλαρή Κάμερον αρνείται να ανεχτεί οτιδήποτε παραπέμπει σε συμπεριφορά ντίβας και η Τζένιφερ έχει μπόλικη από αυτήν… Βλέποντας λοιπόν αντιπάθεια η μία στο πρόσωπο της άλλης κάθε φορά που συναντιούνται στα γυρίσματα του «What to expect when youre expecting», έχουν αρχίσει να βγάζουν νύχια.
Η Τζένιφερ και η Κάμερον δεν συμπαθιούνται, δηλώνει χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Star» άνθρωπος της παραγωγής. «Δεν μιλάνε πολύ, αλλά όταν χρειαστεί να μιλήσουν, η ένταση είναι πολύ μεγάλη» συμπληρώνει. Αυτή η «δυσαρμονία» στη σχέση των πρωταγωνιστριών έχει γίνει πιο ορατή και λόγω του γεγονότος ότι με όλους τους άλλους συντελεστές η 42χρονη Τζένιφερ Λόπεζ τα πάει μια χαρά και μάλιστα κάνει στενή παρέα μαζί τους.
Για παράδειγμα, όταν τελειώνουν τα γυρίσματα βγαίνει με την Μπρούκλιν Ντέκερ, ενώ στα διαλείμματα είναι όλο αστεία με τον Ροντρίγκο Σαντόρο. Η Κάμερον λοιπόν βλέποντας όλο αυτό το κλίμα εκνευρίζεται, επειδή πιστεύει ότι είναι κόλπα για μιντιακή κατανάλωση και θεωρεί ότι σε επίπεδο δουλειάς είναι αρνητικό αφού δεν επιτρέπει την απαιτούμενη συγκέντρωση. Πάντως, η ίδια πηγή επιμένει ότι τίποτα δεν εκνευρίζει περισσότερο την Κάμερον Ντίαζ από την «κουστωδία» της Λόπεζ.
Μάλιστα, κάποια στιγμή δεν συγκρατήθηκε βλέποντας στα πλατό τη μητέρα, τις τρεις βοηθούς, τον μάνατζερ, αλλά και την κομμώτρια και τη μακιγέρ της Λατίνας τραγουδίστριας και είπε μεγαλόφωνα: «Μα, καλά… Πόσα άτομα χρειάζεται γύρω της μια γυναίκα για να γυρίσει μια απλή σκηνή;» Ποια είναι η αντίδραση της Λόπεζ σε όλα αυτά; Η «ψημένη» στις κόντρες πρωταγωνίστρια επιστρατεύει τα βαριά «πυρομαχικά»: την αδιαφορία. Για την ακρίβεια, λειτουργεί σαν η Ντίαζ να ήταν αόρατη.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!