Star’s style #3

New years eve! Είσαι έτοιμη;


New years eve! Είσαι έτοιμη;

New years eve! Είσαι έτοιμη;

New years eve! Είσαι έτοιμη;

Πόσο γρήγορα περνούν οι γιορτές..(σκέφτομαι), μόλις τέσσερις μέρες περίπου πριν την Πρωτοχρονιά και εμείς με το star’s style #3 είμαστε εδώ για άλλη μια Παρασκευή! Σήμερα θα ασχοληθούμε με το τί μπορείς να φορέσεις το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, και σε αυτό θα μας βοηθήσουν οι διάσημες κυρίες του Hollywood. Επίσης, δίνουμε την απάντηση στην ερώτηση «ασημί ή χρυσά νύχια στο ρεβεγιόν;». Στο σημερινό star’s style μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας το βράδυ τoυ ρεβεγιόν, για να βοηθήσουμε και εσένα την αναποφάσιστη να κατασταλάξεις! Πάμε να αρχίσουμε…

  1. Κάντο όπως οι διάσημες!

Οι δύο πρώτες κυρίες είναι οι Γκουίνεθ Πάλτροου και η Χάλι Μπέρι. Όπως βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία η αριστερή είναι η Γκουίνεθ Πάλτροου με μαύρο φόρεμα Michael Kors (από την καλοκαιρινή συλλογή του 2013). Τα σκισίματα που έχει κάνουν το φόρεμα ιδιαίτερο. Από την άλλη, η Χάλι Μπέρι επέλεξε μαύρο δερμάτινο φόρεμα Catherine Malandrino με διαφάνειες. *Λίγα ασημί αξεσουάρ μπορούν να μετατρέψουν την εμφάνισή σου σε εντυπωσιακή αλλά με προσοχή πάντα.

alt

Συνεχίζουμε με το μοντέλο Ντούτζεν Κρος (αριστερά), η οποία επέλεξε ένα εντυπωσιακό και αποκαλυπτικό cut-out φόρεμα Viktor & Rolf. Από την άλλη η Λι Λεζάρκ επέλεξε μαύρο βελούδο φόρεμα.

alt

Βλέπουμε και από τις τέσσερις κυρίες ότι έχουν προτιμήσει μαύρα φορέματα, κάτι που μπορείς να βάλεις και εσύ στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι αλλά και στην βραδινή σου έξοδο. Μη ξεχάσεις τα ψηλά τακούνια αλλά και το τσαντάκι φάκελο!

2. Χρυσά ή ασημί νύχια;

Οι χρυσές ή ασημί αποχρώσεις στα νύχια είναι μία από τις δυνατές τάσεις των γιορτών. Μπορείς εύκολα να κλέψεις τις εντυπώσεις! Σε black look να προτιμήσεις το ασημί χρώμα για τα νύχια. Αν όμως, είσαι πιο τολμηρή επιλέγεις το χρυσό χρώμα στα νύχια σου και μπορείς να το συνδυάσεις με κόκκινο χρώμα είτε είναι φόρεμα είτε κάποια μπλούζα ή παντελόνι.

alt

alt

Extra tips:

 

• Προσοχή στο μανικιούρ! Τα χρυσά ή ασημί χρώματα δεν ταιριάζουν σε πολύ μακριά νύχια. Φρόντισε το μήκος των νυχιών σου και προτίμησε να είναι κοντά κομμένα σε οβάλ σχήμα.

 

• Απέφυγε τα έντονα κοσμήματα στα χέρια σου γιατί οι χρυσές ή ασημί αποχρώσεις πετυχαίνουν από μόνες τους ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα.

 

• Ανάλογα με την απόχρωση του βερνικιού που θα επιλέξεις, φρόντισε να ταιριάζει το μέταλλο των κοσμημάτων σου. Για παράδειγμα, το χρυσό βερνίκι δεν ταιριάζει με τα ασημένια δαχτυλίδια.

alt

alt

 

Το τελευταίο star’s style για το 2012 έφτασε στο τέλος του. Την επόμενη Παρασκευή θα επιστρέψουμε ανανεωμένοι! Καλή πρωτοχρονιά σε όλες και όλους σας και πολλά νέα πράγματα έρχονται το 2013.. μέχρι τότε όμως να περνάτε πανέμορφα!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!