Στεφανία Γουλιώτη: «Εχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και μεγάλη θλίψη – Τώρα είναι μια φωτεινή περίοδος»


Η Στεφανία Γουλιώτη ήταν καλεσμένη την Πέμπτη (05/09) στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον» με την ηθοποιό να προχωράει σε αποκαλύψεις για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά της.

Εμφανώς ανανεωμένη έκανε είσοδο η Στεφανία Γουλιώτη στο τηλεοπτικό πλατό και παραδέχθηκε πως βιώνει μια καλή φάση στη ζωή της. Σε κάθε περίπτωση, η ίδια έχει περάσει από περιόδους θλίψης, εξηγώντας τους τρόπους που «βγαίνει» και πάλι στο φως.

«Εχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια, μεγάλη θλίψη αλλά μαθαίνεις ότι όλα είναι μέσα σε μια διαδικασία αλλαγής και ότι το σκοτάδι θα το διαδεχτεί το φως. Κάνεις λίγη υπομονή, κάνεις μια ενδοσκόπηση τις περιόδους του σκοταδιού και τώρα είναι μια φωτεινή περίοδος», είπε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη.

Σχετικά με τους τρόπους που αντιμετωπίζει τα σκοτάδια της, η ηθοποιός ανέφερε: «Περιμένεις, αναπνέεις, ξέρεις ότι είσαι ζωντανός και είσαι ευγνώμων για τα μικρά πράματα της ζωής. Το σκοτάδι τι είναι; Δεν βλέπεις τα μικρά και όμορφα πράγματα, που έχεις και επειδή δεν έχεις τα μεγάλα που έχεις φανταστεί, σκοτεινιάζεις. Κάπως έτσι το βλέπω εγώ. Οπότε βλέπεις τα ωραία και μικρά πράγματα, αναπνέεις ήρεμα, είσαι ευχαριστημένος και περιμένεις τα επόμενα».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!