Στεφανία Γουλιώτη: Υπήρχαν περίοδοι που με «κατάπιε» το μαράζι


Στο podcast της Άννας Μαρίας Βέλλη στο Youtube έδωσε συνέντευξη η Στεφανία Γουλιώτη. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις δύσκολες ψυχολογικά περιόδους που έχει περάσει, στη διάρκεια των οποίων χρειάστηκε να πάρει και βοήθεια από ειδικό.

Συγκεκριμένα, η Στεφανία Γουλιώτη εξήγησε ότι: «Όταν σε πνίγει ένα συναίσθημα, από το να το «καταπιείς», από το να κλάψεις στο μαξιλάρι σου, από το να μην το πεις σε κανέναν… Πήγαινε αγάπη μου σε μία παραλία και φώναξε. Αυτό που κάνω είναι να κλαίω! Αυτό με κρατάει περισσότερο από το να φωνάξω κάπου.

Στο τέλος μιας μέρας που μπορεί να ήταν πιεστική, μπορεί να μην πήρα αυτό που ήθελα, θα κάτσω στο μπαλκόνι μου, θα κάνω ένα τσιγάρο και θα κλάψω. Θα κάτσω να ζήσω το μαράζι μου! Δεν θα κάνω: “Έλα, φύγε τώρα, έχουμε δουλειές”».

Στη συνέχεια είπε: «Υπήρχαν περίοδοι που με «κατάπιε», πήρα ψυχοφάρμακα. Το βασικό σε όλο αυτό που συζητάμε, είναι ότι δεν κάνεις ότι δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει. Είμαι κομμάτια; Θα πάω στον ψυχίατρο και θα του πω ότι: “Έχω αρχίσει να μην είμαι λειτουργική και πρέπει να με βοηθήσεις”… Δεν θα το αφήσω να μην μου συμβαίνει. Θα μου συμβαίνει!».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!