Στέλιος Παρλιάρος: ”Δεν είχα χρήματα ούτε για φορτηγάκι”
Μετέφερα τα γλυκά από το εργαστήριό μου με ταξί στο Κολωνάκι»
Μετέφερα τα γλυκά από το εργαστήριό μου με ταξί στο Κολωνάκι»
Μετέφερα τα γλυκά από το εργαστήριό μου με ταξί στο Κολωνάκι»
Μετέφερα τα γλυκά από το εργαστήριό μου με ταξί στο Κολωνάκι»
Ο Στέλιος Παρλιάρος σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε ότι ασχολήθηκε με την ζαχαροπλαστική τυχαία.
«Εάν δεν είχα πάει στου Παπασπύρου μπορεί να μην είχα ακολουθήσει αυτή την πορεία. Τότε μου άρεσαν το σχέδιο και η αρχιτεκτονική. Αλλά η ζαχαροπλαστική με συνεπήρε. Και εννέα μήνες μετά μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω στο Χίλτον», δήλωσε στην εφημερίδα «Καθημερινή». Άρα στάθηκε τυχερός στη ζωή του. «Ναι, αλλά την τύχη την αξιοποίησα.
Γιατί έβλεπα κι άλλους συναδέλφους που κοιτούσαν το ρολόι να φύγουν. Εγώ καθόμουν και πέραν του ωραρίου. Με ενδιέφεραν τα πάντα. Από την τροφοδοσία μέχρι το σέρβις. Γι’αυτό πήρα και την απόφαση τόσο μικρός να ανοίξω μαγαζί.
Είχα πάει και το πρώτο μου ταξίδι στη Γαλλία και είχα ενθουσιαστεί. Και βρήκα το μικρό υπόγειο με λεφτά του πατέρα μου και τρομερές ταλαιπωρίες. Δεν είχα χρήματα ούτε για φορτηγάκι και μετέφερα τα γλυκά από το εργαστήριό μου με ταξί στο Κολωνάκι».