Στο 1o Φεστιβάλ αυτοκινήτου και η Disney για τα παιδιά!

Άσε την αδρεναλίνη να ανεβάσει στροφές στα κόκκινα, και τα παιδιά σου να παίζουν με την disney!!


Για πρώτη φορά διοργανώνονται αγώνες αυτοκινήτου με την δυνατότητα να συμμετέχουν οι πάντες… Ο μπαμπάς και η μάμα με την οικογένεια του, και όλοι όσοι θέλουν να ζουν την κάθε τους στιγμή και να πραγματοποιήσουν κάθε ανεκπλήρωτη επιθυμία τους, μια μεγάλη γιορτή για όλους και για όλα τα αυτοκίνητα… Η Magic Lamp μαζί με επαγγελματίες του χώρου συνδιοργανώνουν το πρώτο Festival αυτοκινήτου.

Η φιλοδοξία τους είναι να φέρουν όλο τον κόσμο κοντά στα αυτοκίνητα σε έναν από τους καλύτερους χώρους το Athens Sircuit των Μεγάρων. Στον αυτοκινητόδρομο των Μεγάρων θα γίνουν οι αγώνες με απόλυτη ασφάλεια, με μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, απόλυτης αξιοπιστίας και με κριτές που θα κρίνουν τα αυτοκίνητα σας σε επίπεδο παγκοσμίου πρωταθλήματος σε χρονομέτρηση και Sound Quality. Στη πιστά των Καρτ θα είναι ο εκθεσιακός χώρος σε συνδυασμό με το διαμορφωμένο χώρο για όλα τα Music events, Happening, Fire Shows και πολλών άλλων που θα εξελιχθούν στην διάρκεια του Festival. Ως χθες η συμμέτοχη σου σ’ένα αγώνα δρόμου σε πίστα ήταν σίγουρα ένα ανεκπλήρωτο όνειρο… Τώρα πραγματοποιείτε!!! .

Για τους Μικρούς μας φίλους άλλα και του Μεγάλους που νιώθουν ακόμη παιδιά ξεκινά το DISNEY PARTY με τους αγαπημένους μας ήρωες της Disney και όχι μόνο, φουσκωτά κάστρα, μπαλόνια, τσουλήθρες παιχνίδια, ξυλοπόδαρους face painting και πολλά άλλα… Υπάρχει φύλαξη σε όλη την διάρκεια του φεστιβάλ και μέτρα ασφαλείας για εσάς και το παΐδι σας…

Η φύλαξη η δική σας πιθανόν να έχει μια μικρή επιβάρυνση για ευνόητους λόγους, ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Μάθε περισσότερα στις σελίδες στο ιντέρνετ

https://www.facebook.com/AUTOBATTLESHIPShttp://www.youtube.com/watch?v=VdR4fz7XnzU



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!