Στον εισαγγελέα σήμερα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που φέρεται να ξυλοκόπησε την σύντροφό του


Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που φέρεται να ξυλοκόπησε την 30χρονη σύντροφο και συνάδελφό του, όπως κατήγγειλε η ίδια χθες (25/06) στο Α.Τ. Ομόνοιας.

Η γυναίκα, δημοσιογράφος της ΕΡΤ, κατέληξε στο ΚΑΤ με κάταγμα στο πρόσωπο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο, είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσά τους, ενώ φέρεται πως είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφό της.

Επίσης, μετά την επίθεση σε βάρος της, σήμερα το πρωί, ο δημοσιογράφος φέρεται να την απείλησε τηλεφωνικά, καθώς και να της έστειλε απειλητικά μηνύματα.

Η γυναίκα πήρε βεβαίωση από το ΚΑΤ, υπέβαλε μήνυση εναντίον του στο Α.Τ. Ομόνοιας, και λίγες ώρες αργότερα ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στην περιοχή του Πειραιά.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Με ανακοίνωσή της η δημόσια ραδιοτηλεόραση ανέφερε ότι μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της, έθεσε σε παύση τη σύμβασή του.

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

 

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!