Summer Express: DO’s & DON’Ts!

Όσα πρέπει και όσα δεν πρέπει να κάνετε στην παραλία, φέτος το καλοκαίρι!


Όσα πρέπει και όσα δεν πρέπει να κάνετε στην παραλία, φέτος το καλοκαίρι!

Όσα πρέπει και όσα δεν πρέπει να κάνετε στην παραλία, φέτος το καλοκαίρι!

Όσα πρέπει και όσα δεν πρέπει να κάνετε στην παραλία, φέτος το καλοκαίρι!

 
dos
DO’s

  1. Βάζουμε αντιηλιακό γιατί δεν θέλουμε φεύγοντας από το beach bar πρώτον να μοιάζουμε σαν τα οπίσθια της μαϊμούς και δεύτερον να μην μπορούμε να φορέσουμε τίποτα γιατί τσούζει, τσούζει ,τσούζειιιιιιιιιι!
  2. Παίρνουμε μαζί την καλοκαιρινή μας διάθεση και αφήνουμε πίσω όλη την κακή ενέργεια γιατί αν δεν την αφήσεις πίσω πολύ πιθανόν να σε ακολουθεί και να μην βρίσκεις ξαπλώστρα, ο freddo να είναι caldo, ο γραμμωμένος γκόμενος που σε κοιτάζει ψευδός και άλλα τέτοια χαριτωμένα!
  3. Πίνουμε πολλά υγρά, το λένε και οι γιατροί. Με μια υποσημείωση. Πολλά υγρά χωρίς alcool γιατί αντί να ενυδατωθείς θα ζαλιστείς και θα αυξήσεις και την κυτταρίτιδα – μπυροκοίλι (ανάλογα το φύλο). Θέλεις; Δεν νομίζω!
  4. Αποτριχώνεις μαντάμ όλα τα σημεία που πρέπει γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μοιάζεις με τον Γιακουμή. Άσε που μπορεί η Julia Roberts να αφήνει μασχάλη αξύριστη και να χαιρετά τα πλήθη αλλά δεν είσαι εκείνη οπότε… Βic, Gillette κλπ κλπ.
  5. Κάνεις μπάνιο και βάζεις και αποσμητικό όχι για σένα. Για τους διπλανούς σου ρε γαμώτο! Είναι κρίμα να μην έχεις ανακαλύψει πόσο καταπληκτικά αποτελέσματα έχεις ενάντια στην μυρωδιά – ιδρωτίλα – μπίχλα γενικότερα, αν βάλεις μαζί με το νεράκι και λίγο σαπουνάκι. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς!
  6. Μαζεύουμε τα σκουπίδια μας εννοείται και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι παράπανω, αφού όποιος δεν τα μαζεύει είναι γιούφτος , τελευταίος και γενικά κατάπτυστος!

 
donts
DON’Ts

  1. Μη φοράς τακούνια κοπελιά, δεν ωφελεί κανένα! Εμείς βλέπουμε κάποια να περπατάει λες και έχει πιεί όλο το Βόσπορο και από την άλλη εσύ μόνο sexy δεν φαίνεσαι, αφού δεν μπορείς να σταυρώσεις βήμα. Άσε που δεν ψηλώνεις γιατί μπήγεται και το τακούνι στην άμμο- χαλίκι!
  2. Δεν φοράμε make-up ΠΟΤΕ στην παραλία.Δεν πρέπει να βγαίνεις από τη θάλασσα και να είσαι σαν να σε έχουν λιντσάρει! Τρέχει η μάσκαρα, μουτζουρώνεσαι με το κραγιόν και ο γκόμενος – άντρας – αρραβωνιάρης κοιτάζει την διπλανή γιατί σκιάζεται!
  3. Έχεις μαζί σου το κινητό σου γιατί δεν μπορείς χωρίς αυτό (πρέπει να διαβάζεις και Βizznews). Πρώτον βάλε δόνηση, αν είναι να σε βρεί αυτός που σε ψάχνει δεν είναι απαραίτητο να στο πει η διπλανή παρέα, τσέκαρε το σε τακτά διαστήματα, απλά. Δεύτερον όταν θα απαντήσεις μην ουρλιάζεις, σε ακούει ούτως ή άλλως ο συνομιλητής σου και αν δεν σε ακούει ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΜΑΝΤΑΜ;
  4. Μαγιό. Απαραίτητο αξεσουάρ έκτος και αν κανεις μπάνιο σε παραλία για γυμνιστές. Όσον αφορά το χρώμα είναι δικό σου θέμα, δεν με νοιάζει, αλλά στο κόψιμο του μαγιό έχω θέμα. Δεν μπορείς να φοράς brazilian και να είσαι αγύμναστη όπερ σημαίνει πλαδαρή, με κυτταρίτιδα και ενίοτε με σπυράκια γιατί σε πειραζει το είδος αποτρίχωσης που έκανες. Έλεος, μπορεί να θέλω να τσιμπήσω και κάτι το μεσημέρι, δεν με λυπάσαι;
  5. Κοσμήματα. Καθόλου απαραίτητα. Μπορείς να είσαι εντυπωσιακή με άλλους τρόπους και όχι γιατί φοράς ό,τι έχεις αγοράσει τα τελευταία 2 χρόνια! Καλό είναι επίσης να πούμε ότι το βραχιόλι – δαχτυλίδι ποδιού ανήκει σε άλλη δεκαετία, άσχετα εάν τα πουλάνε στο σοκάκι του νησιού. Μην το αγοράσεις είναι απλό. Για τους άντρες δεν μπαίνω καν στον κόπο να σχολιάσω κοσμήματα, είναι απλά DON’T από μόνο του το θέμα.
  6. Σαγιονάρες. Όλες έχουμε κάποια φίλη ή γνωστή που κάνει σαγιονάρες (και αν δεν έχουμε κάνει η Μαριέττα, η Χρουσαλά ντε!). Δεν είναι όλες ωραίες να το πούμε αυτό. Τις προάλλες είδα μια κυρία 60 χρονών να φοράει σαγιονάρα με πεπόνια και φράουλες… Ευτυχώς που δεν είχε και ασορτί σκουφάκι να κάνει τη μπανάνα Chiquita!
  7. Παιδάκια. Συμπονώ βαθιά την ελληνική οικογένεια που βάλλεται από διάφορες κακές καταστάσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρεπει να υποστώ την απόφαση του καθενός να κάνει μικρά τερατάκια τα οποία λυσσάνε κυριολεκτικά! Τι δηλαδή; Επειδή δεν μπορεί να τα μαζέψει η μαμά τους και ο μπαμπάς τους πρέπει εγώ να τα βρίσκω χαριτωμένα; Δεν νομίζω…

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!