Survivor 2024 – Έρχονται σαρωτικές αλλαγές!


Λίγες μέρες βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα το Survivor 2024 στον ΣΚΑΪ, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης αν και προς το παρόν ικανοποιητικά, φαίνεται πως αν δεν παγιωθούν απέναντι και στις σειρές, θα δούμε σαρωτικές αλλαγές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί, δόθηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης δύο εβδομάδες διορία να κρατήσει τα νούμερά του, αλλιώς θα πραγματοποιηθούν τρεις «διορθωτικές κινήσεις» για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Οι αλλαγές που θα δούμε στο Survivor 2024

Αρχικά, θα επισπευστεί η είσοδος νέων παικτών στις ομάδες. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές θα μπουν στο παιχνίδι: η Καρολίνα Καλύβα, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Άρης Σοϊλέδης.  Η πρώτη είχε συζητηθεί αρκετά πέρσι λόγω του ειδυλλίου με τον Μάριο Πρίαμο, ο δεύτερος θα έμπαινε εξαρχής αλλά του βρήκαν κάτι στις εξετάσεις του και έπρεπε για λίγο να κάνει διατροφή και ο τρίτος για να βρει την σύντροφό του, Μαρία Αντωνά.

Δεύτερον, υπάρχει το ενδεχόμενο να ανακατευτούν οι ομάδες Διάσημων και Μαχητών και να προκύψουν ξανά δύο ομάδες Μπλε και Κόκκινων. Τρίτον, είναι πιθανόν να δούμε μέχρι και την επιστροφή της ψηφοφορίας κοινού, αν και φέτος σκοπός του Survivor ήταν να παραμένουν στο παιχνίδι οι πραγματικά δυνατοί αγωνιστικά παίκτες.

πηγή: https://youfly.com/tileorasi/survivor-2024-erchontai-sarotikes-allages/

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!