
Συγκινεί ο Θανάσης Βισκαδουράκης: «Η Κατερίνα έκλαιγε γιατί έβλεπε δύο διαφορετικούς κόσμους…»
Ο Θανάσης Βισκαδουράκης καλεσμένος την Δευτέρα (28/4) στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, «Στούντιο 4», αποκάλυψε μία συγκινητική ιστορία που έζησε τις ημέρες του Πάσχα, στη Θήβα. Ο καλλιτέχνης, ο οποίος έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα παιδικά του χρόνια σε ορφανοτροφείο της περιοχής, αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με έναν άνθρωπο, που έζησαν μαζί στο ίδρυμα.
Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογήθηκε πως ενώ βρισκόταν στη Θήβα με την οικογένειά του και τους φίλους: «Πέρασε ένας τύπος… Εντελώς… Καταλαβαίνετε, έχει αποστασιοποιηθεί από τη ζωή, μοναχικός, λίγο «άστεγος».
Παγώνει όλη η παρέα, οι συμμαθητές μου… Εγώ σας έχω πει ότι μεγάλωσα στη Θήβα, από τα 4 μου μέχρι και τα 18, σε ορφανοτροφείο. Τους ρώτησα γιατί πάγωσαν και μου είπαν: «Δεν τον ξέρεις;». Απάντησα αρνητικά, είδα έναν τύπο που ήταν γύρω στα 65-70 και μου είπαν πως ήταν ένα παιδί που ζούσαμε μαζί. Μου είπαν το όνομά του, σηκώθηκα και του φώναξα. Γύρισε και η γυναίκα μου έκλαιγε!».
«Τον πήρα αγκαλιά και μου είπε ένας από την παρέα να μη του δώσω λεφτά γιατί είναι πολύ περήφανος και απάντησα πως το ίδιο κόλλημα έχω κι εγώ. Τον ρώτησα αν θέλει να του δώσω το τηλέφωνό μου και μου είπε: “Θανάση, χαίρομαι που έχεις προχωρήσει”. Η Κατερίνα έκλαιγε γιατί έβλεπε δύο διαφορετικούς κόσμους… Οι δυσκολίες είναι πολλές για όλους, αλλά πρέπει να τις παλεύουμε!», συνέχισε.