Συγκλονίζει η Καίτη Γαρμπή: «Θα μπορούσαν να ρίξουν τρεις σφαίρες πάνω στην τρέλα τους και να μας ξεκάνουν»


Στην εκπομπή «Τετ α Τετ» παραχώρησε συνέντευξη η αγαπημένη τραγουδίστρια, Καίτη Γαρμπή, με αφορμή τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα σε νυχτερινό μαγαζί της Κύπρου.

Στο τρέιλερ της εκπομπής, που θα προβληθεί την προσεχή Κυριακή στον Alpha Κύπρου, η Καίτη Γαρμπή φαίνεται να γυρίζει λίγο πίσω στον χρόνο και να τονίζει τα εξής για την περίοδο που δέχθηκαν ένοπλη ληστεία στο σπίτι της.

«Εκείνη τη στιγμή το ότι o άντρας μου το χειρίστηκε τόσο σωστά, με έκανε να τον δω στα μάτια μου… γίγαντα. Ήταν ψύχραιμος και τους είπε “θα σας δώσω ότι θέλετε”. Πραγματικά θα μπορούσαν οι άνθρωποι αυτοί πάνω στην τρέλα τους, δεν τους κόστιζε τίποτα, να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν».

«Ο Διονύσης είναι ένας σύγχρονος ιππότης. Αυτός ο άντρας με έκανε να νιώθω βασίλισσα. Έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα και αυτό είναι που με κρατάει, τώρα, 30 χρόνια. Αν ο Διονύσης μού έλεγε ότι είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, Θεός φυλάξοι, δεν θα προσπαθούσα ούτε για πέντε λεπτά να του αλλάξω γνώμη» πρόσθεσε.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!