Ta albums του φθινοπώρου!

Αμέτρητες οι διεθνείς κυκλοφορίες για το ερχόμενο φθινόπωρο, σας παρουσιάζουμε τις πιο πολυαναμενόμενες!


Αμέτρητες οι διεθνείς κυκλοφορίες για το ερχόμενο φθινόπωρο, σας παρουσιάζουμε τις πιο πολυαναμενόμενες!

Αμέτρητες οι διεθνείς κυκλοφορίες για το ερχόμενο φθινόπωρο, σας παρουσιάζουμε τις πιο πολυαναμενόμενες!

Αμέτρητες οι διεθνείς κυκλοφορίες για το ερχόμενο φθινόπωρο, σας παρουσιάζουμε τις πιο πολυαναμενόμενες!

Το φετινό φθινόπωρο μοιάζει πολύ φωτεινό όσον αφορά στις μουσικές του κυκλοφορίες και σύμφωνα με το περιοδικό Billboard, πολλά είναι εκείνα τα albums που θα χτυπήσουν κατευθείαν την πρωτιά με την κυκλοφορία τους!
Πρώτο και πολύ συζητημένο είναι το νέο album των Lady Antebellum, του group που κέρδισε 4 βραβεία Grammy τον περασμένο Φεβρουάριο και γνώρισε τεράστια επιτυχία με το τελευταίο τους single “Need You Now”. H Le Ann Rimes ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει κι αυτή το νέο της δίσκο, το οποίος θα περιλαμβάνει διασκευές από παλαιότερα country τραγούδια που έχουν γίνει γνωστά με τη φωνή ανδρών ερμηνευτών.
Ο αγαπημένος σε όλους Akon έχει ήδη ολοκληρώσει την προετοιμασία του νέου του album, που όμως μας πληροφορεί είναι ένας δίσκος για να ακουστεί σε μεγάλα στάδια και clubs και να κάνει τους πάντες να χορέψουν στο ρυθμό του. Στα ίδια επίπεδα θα κινηθεί και ο νέος δίσκος του Drake, ενώ σημαντική θεωρείται καιη  επιστροφή της Mary J. Blige, η οποία επιστρέφει με ένα δίσκο αισιόδοξο, που θα κάνει μνεία στη σημασία του να ζει κάποιος και να γεύεται τις μικρές χαρές της ζωής.
Επιστροφή-βόμβα για τα μουσικά πράγματα μετά από μεγάλη απουσία θα κάνουν το φθινόπωρο και οι Evanescence, με ένα δίσκο πολύ διαφορετικό από τους προηγούμενούς τους και με νέο ήχο, στον οποίο πειραματίστηκαν εδώ και περίπου 5 χρόνια από την τελευταία κυκλοφορία τους. Απροσδόκητη επιστροφή, είναι αυτή της Gloria Estefan, η οποία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει έναν καθαρά dance δίσκο, στην παραγωγή του οποίου έχει συμμετάσχει όπως μαθαίνουμε και ο μετρ του είδους Pharrell.
Η ιδιαίτερη φωνή της Estelle που αγαπήθηκε πολύ και στη χώρα μας, θα επιστρέψει με ένα νέο δίσκο το ερχόμενο φθινόπωρο, αφού η Βρετανίδα τραγουδίστρια έχει ήδη ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις και ήδη το πρώτο single της “Break My Heart” ακούγεται πολύ. Με νέο δίσκο επιστρέφει και η “ταλαιπωρημένη” δισκογραφικά Kelly Clarkson, τα περισσότερα τραγούδια της οποίας διέρρευσαν τους τελευταίους μήνες, προτού καν ακουστούν για πρώτη φορά επίσημα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Με νέο δίσκο επιστρέφει και ο 50 Cent, μετά από αρκετά μεγάλη απουσία, ενώ η πιο πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα συνεργασία θα είναι αυτή των Metallica και του Lou Reed, μετά την πρόσφατη συνεργασία τους για τα 25 χρόνια του Rock’ n’ Roll Hall of Fame το 2009. H νεαρά Demi Lovato, μετά την πρόσφατη περιπέτειά της με την ανορεξία, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει κι αυτή το νέο δίσκο της, ενώ το τελευταίο της single “Skyscraper” που μόλις κυκλοφόρησε έχει ήδη χτυπήσει τις πρώτες θέσεις στα charts της Αμερικής.
Αργότερα μέσα στη χρονιά αλλά και στις αρχές του 2012, αναμένονται και τα albums των Madonna, Janet Jackson, Fiona Apple και Nickelback, τα οποία βρίσκονται ακόμα στο στάδιο των ηχογραφήσεων.
Και τα καλύτερα… έρχονται!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!