Τα cd του Σωκράτη Μάλαμα θα πωλούνται στις συναυλίες του

Και τα καινούρια και τα παλαιότερα.


Και τα καινούρια και τα παλαιότερα.

Η νέα τάση όσον αφορά την πώληση των cd είναι να δίνονται στις ζωντανές εμφανίσεις και τις συναυλίες των καλλιτεχνών, προφανώς σε μια τιμή πιο χαμηλή σε σύγκριση με την τιμή που θα είχαν σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα δίσκων. Ύστερα και από την ελαχιστοποίηση και απαξίωση των δισκοπωλείων αυτό έμοιαζε να είναι μονόδρομος με αρκετούς καλλιτέχνες, κυρίως από την αγγλόφωνη σκηνή, να το έχουν ήδη δοκιμάσει.

Εδώ που τα λέμε αυτό θα έπρεπε να είναι η κυρίαρχη τάση αν σκεφτεί κανείς ότι σε μία συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα παραδείγματος χάριν στην Αθήνα, μιας και θα είναι ο επόμενος που θα το κάνει, είναι μαζεμένοι έξι με εφτά χιλιάδες άνθρωποι, που προφανώς τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν και τον καινούριο του δίσκο. Στην περίπτωση του Σωκράτη Μάλαμα, τα πράγματα πάνε ένα βήμα πιο πέρα και εκτός από το νέο δίσκο “Κύρβα” στον οποίο εμφανίζεται ως ερμηνευτής θα διατίθενται και οι παλιότεροι προσωπικοί του δίσκοι που είχαν κυκλοφορήσει από την δισκογραφική εταιρεία Lyra. 

Σκοπός σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής Αρτύς, που είναι υπεύθυνη και για τις συναυλιακές του παραγωγές, είναι να δοθούν όλοι του οι προσωπικοί δίσκοι, οι οποίο ηχογραφούνται εκ νέου στο στούντιο με τους μουσικούς να παίζουν όλοι μαζί όπως στο live.

Η αρχή του εγχειρήματος θα γίνει στην πρώτη μεγάλη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στην Αθήνα στις 10 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!