Τα νέα τραγούδια του Άρη Βλάχου…

…ερμηνεύουν οι Κραουνάκης, Μαζωνάκης, Μουζουράκης, Καπαρού, Μπουγιώτης και Στρατηγού.


…ερμηνεύουν οι Κραουνάκης, Μαζωνάκης, Μουζουράκης, Καπαρού, Μπουγιώτης και Στρατηγού.

…ερμηνεύουν οι Κραουνάκης, Μαζωνάκης, Μουζουράκης, Καπαρού, Μπουγιώτης και Στρατηγού.

…ερμηνεύουν οι Κραουνάκης, Μαζωνάκης, Μουζουράκης, Καπαρού, Μπουγιώτης και Στρατηγού.

Εχθές το απόγευμα στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου, στο νούμερο 58, όπου βρίσκεται “ΤΟ ΜΙΚΙΟ” η “Λυχνία” παρουσίασε την πρώτη δισκογραφική δουλειά του συνθέτη Άρη Βλάχου με τον γενικό τίτλο 
“ΕΝΑ ΕΝΑ”.
Το άλμπουμ αυτό του ταλαντούχου Άρη Βλάχου, τον οποίο πρωτογνωρίσαμε μέσα από την Σπείρα Σπείρα, περιλαμβάνει 7 τραγούδια και ένα ορχηστρικό.
Λόγια στα 7 τραγούδια έχουν δώσει οι Μάνος Ελευθερίου,Κώστας Γεωργουσόπουλος,Χρήστος Σταυρακούδης,Σταύρος Σταύρου και Μαρία Στεργιοπούλου.
Το άλμπουμ ξεκινά με το τραγούδι “Ένα Ένα” όπου η ερμηνεία του Σταμάτη Κραουνάκη ανεβάζει τα κέφια με το “καλημέρα” στη νέα αυτή δισκογραφική δουλειά. Ακολουθεί ένα ντουέτο του Κραουνάκη με τον Πάνο Μουζουράκη που λέγεται “Και συ να χάνεσαι”.Εκεί να δεις χημεία. Απρόβλεπτη συνεργασία με στίχο-σφαίρα στην καρδιά “…κάποιος πήδηξε απ’ τον τρίτο από μοναξιά…”.
http://www.youtube.com/watch?v=noaQnkmY4o8
Η μεγάλη επιτυχία κατ’ εμέ στο άλμπουμ αυτό είναι το “Για πρώτη μου φορά” με τη φωνάρα του Κώστα του Μπουγιώτη από τη Σπείρα του Κραουνάκη όπου πρόκειται για ένα τζαζ νταλκαδιάρικο ζεϊμπέκικο και ήδη έχω πάθει την εμμονή!  Τέταρτο τραγούδι το “Έφτιαξα έναν κόσμο” με την ερμηνεία του Γιώργου Μαζωνάκη να δίνει μια καψούρα σε όλο το άλμπουμ και να παραδίδει ένα τραγούδι που φαίνεται να γράφτηκε αποκλειστικά για εκείνον.
Η Αργυρώ Καπαρού, που έχει χιλιόμετρα στο τραγούδι, τραγουδά μια ροκ μπαλάντα υπό τον τίτλο “Ειδήσεις” και η φωνή της ξεσπά στο ρεφραίν και φέρνει στο μυαλό παλιούς έρωτες ενώ η Ασπασία Στρατηγού είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι με μια φωνή που θυμίζει παλιές εποχές και γεμάτη αθωότητα ερμηνεύει το “Σαν κέρασμα η ζωή”.
Το τελευταίο τραγούδι του άλμπουμ ονομάζεται “Έλα Ειρήνη” και για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται θα σου πω στιχάκι που βγαίνει από το στόμα και πάλι του Κώστα Μπουγιώτη και λειτουργεί σαν αφύπνιση: “..βοηθάτε πατριώτες,τεχνίτες και αγρότες,έμποροι και ναυτικοί…τους κομματάρχες φτύστε και μια πατρίδα χτίστε…καινούρια ειρηνική…”. Ως κατακλείδα λέει όσα θέλει να πει πριν σε χαιρετήσει.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το cd αυτό
συστήνεται διαδικτυακά
μέσα από το site www.enaena.gr
που επιμελήθηκε ο Κώστας Φραγκόπουλος,
και πωλείται αποκλειστικά από το site www.kraounakis.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!