Τα σπάει η Gwyneth Paltrow με τον σύζυγο;

Κρίση περνάει κρίση!


Κρίση περνάει κρίση!

Κρίση περνάει κρίση!

Κρίση περνάει κρίση!

Η Gwyneth Paltrow είναι γνωστή για την τελειομανία της και με ότι καταπιάνεται στα επαγγελματικά της δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Θα περίμενε κανείς πως και στα προσωπικά της, τα πάντα θα είναι στην εντέλεια. Η ηθοποιός, ωστόσο, αποκαλύπτει πως ο γάμος της με τον τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin, δεν είναι τόσο ρόδινος…
Απ’ότι φαίνεται, ο γάμος της ηθοποιού βρίσκεται στο στάδιο των… επτά χρόνων φαγούρας, αφού όπως εξομολογείται η ίδια, δεν είναι όλο αγάπες και λουλούδια: “Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να είσαι με έναν άνθρωπο για πολύ καιρό. Περνάμε περιόδους που δεν είναι και τόσο ρόδινες. Η ζωή είναι μακριά και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.
Μάλιστα, έσπευσε να συμπληρώσει πως μπορεί να μην ξέρει τι της επιφυλάσσει το αύριο, ξέρει όμως πως ο,τι και να συμβεί ανάμεσα σ΄εκείνη και το σύζυγο της, ο Chris θα είναι πάντα για τα παιδιά της ο ιδανικός πατέρας. “Αν, χτύπα ξύλο, κάποτε χωρίσω με τον σύζυγο μου, τον σέβομαι τόσο πολύ ως πατέρα των παιδιών μου. Είναι τόσο καλός μπαμπάς!”, σημείωσε η ίδια.
Μήπως θέλει να μας πει κάτι η σταρ και το φέρνει πλαγίως; Ας ελπίσουμε ότι κρίση είναι και θα περάσει.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!