Τέρμα στο διασυρμό: Ψεύτικο το βίντεο με την άσεμνη χειρονομία του Βαρουφάκη στους Γερμανούς!

Αποκαλύφθηκε το οργανωμένο σχέδιο για διασυρμό του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών.


Έχει ξεσπάσει «χαμός» σχολίων τις τελευταίες μέρες και όχι άδικα, καθώς από τη μία υπάρχει ένα βίντεο με τον Υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας να σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο στους Γερμανούς, και από την άλλη ο ίδιος να ισχυρίζεται ότι είναι ψεύτικο.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, σε πρόσφατη εμφάνισή του στο talk show του Günther Jauch, ενός από τους διασημότερους παρουσιαστές στη Γερμανία, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι συνέβη αυτό και δήλωσε ότι το βίντεο είναι παραποιημένο. Επιβεβαίωσε ότι όντως τα πλάνα είναι από ομιλία του στο Ζάγκρεμπ το 2013, ωστόσο δεν έκανε ποτέ την κίνηση αυτή.

Στις δηλώσεις αυτές του Υπουργού Οικονομικών δεν άργησε να αντιδράσει η Bild, η οποία κυκλοφόρησε με τίτλο ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε ψέματα στην εκπομπή που εμφανίστηκε καθώς ειδικοί αμφισβητούν ότι το βίντεο είναι παραποιημένο.

Τα σενάρια όμως τέλειωσαν σήμερα.

Μία απίστευτη προπαγάνδα στόχος της οποίας ήταν να γίνει ο Γιάνης Βαρουφάκης ο πιο μισητός άνθρωπος στον πλανήτη, μόλις αποκαλύφθηκε. Ο Jan Böhmermann, ο κωμικός ο οποίος έφτιαξε και το γνωστό τραγούδι V for Varoufakis, παραδέχτηκε ότι ο ίδιος «πείραξε» το συγκεκριμένο βίντεο και μόνταρε το δάχτυλο από έναν άλλον παρευρισκόμενο στην συγκεκριμένη ομιλία. Ο Γιάνης Βαρουφάκης ποτέ δεν σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο. Η συγκεκριμένη χειρονομία μονταρίστηκε μόνο για το V for Varoufakis όπως δήλωσε ο κωμικός και δεν είχε καμία άλλη χρήση.

Δείτε το βίντεο με την παραδοχή του Jan Böhmermann. (Δείτε συγκεκριμένα στο 02.17)

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε ήδη προσπαθήσει να αποδείξει τα λεγόμενά του μέσω twitter, όταν πόσταρε το πραγματικό βίντεο με την ομιλία στο Ζάγκρεμπ.

Screen Shot 2015-03-19 at 00.35.27



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!