Θα γίνει η Έλενα Παπαρίζου ”Εβίτα”;

Η Νατάσσα έφυγε, η Έλενα έρχεται!


Από τις αρχές του καλοκαιριού ακουγόταν έντονα ότι η Έλενα είχε δεχτεί πρόταση να υποδυθεί στη σκηνή στην Εβίτα στο ομώνυμο μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Βέμπερ- τον ίδιο ρόλο είχε ενσαρκώσει η Μαντόνα στην  κινηματογράφο το 1996. Στην πορεία όμως οι συζητήσεις πάγωσαν και κάποιοι βιάστηκαν να συμπεράνουν πως όλα είχαν τελειώσει.

Πριν από λίγες μέρες όμως η Έλενα επέστρεψε από τη Σουηδία και της ζητήθηκε νέο ραντεβού από τους ανθρώπους που φιλοδοξούν να ανεβάσουν το έργο στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, οι οποίοι πιστεύουν πάρα πολύ στο ταλέντο της 31χρονης performer. Η συνάντηση θα γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αν και φαίνεται πως οι δύο πλευρές θα έρθουν δύσκολα σε συμφωνία. Αν τελικά πάνε όλα καλά, το μιούζικαλ θα ανέβει στα τέλη του χειμώνα και η Έλενα θα βάψει τα μαλλιά της ξανθά για τις ανάγκες του ρόλου!

Να υπενθυμίσουμε πως το αρχικό πλάνο ήθελε την τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου βασική πρωταγωνίστρια στο ρόλο της Εβίτα, η συμφωνία όμως δεν ευοδώθηκε καθώς μαζί με την Μποφίλιου ακύρωσε την συμμετοχή του και ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος θα υποδυόταν τον Τσε.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!