Θα μείνετε άναυδοι όταν μάθετε γιατί αυτός ο άντρας είναι γεμάτος τατουάζ

Πόσο γλυκό!


Το δεξί χέρι του Keith Anderson είναι γεμάτο τατουάζ, βέβαια αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο θα μου πείτε δεδομένου ότι τα τατουάζ έχουν γίνει σήμα κατατεθέν τα τελευταία χρόνια!
Τα γούστα και οι απόψεις ποικίλουν, άλλοι τα θεωρούν ξεπερασμένα και άλλοι τρόπο έκφρασης.
Τα τατουάζ που έχει ο Anderson είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που βλέπουμε συνήθως στους ανθρώπους που μας περιβάλλουν.

Το τατουάζ μανίκι που έχει ο άνδρας αυτός αποτελείται από ζωγραφιές που έχει κάνει ο γιός του Kai από την ηλικία των τεσσάρων ετών έως τώρα. Σύμφωνα με τον Anderson αυτός είναι ένας μοναδικός τρόπος να θυμάται την παιδική ηλικία του γιού του καθώς και να γιορτάζει το γεγονός ότι μεγαλώνει, έτσι μια ζωγραφιά κάθε χρόνο αποτυπώνεται στο χέρι του.

1

Ο Kai ξεκίνησε να ζωγραφίζει για πρώτη φορά στο νηπιαγωγείο ,το λουλούδι που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα είναι και η πρώτη του ζωγραφιά.
Αυτό που το κάνει όμως ξεχωριστό είναι ο τρόπος με τον οποίο έχουν σχεδιαστεί τα τατουάζ αυτά, είναι τόσο μοναδικός που αποτυπώνει το συναίσθημα του Kai την ώρα που τα σχεδίαζε. Μπορεί τα χρώματα να μην αποδίδονται με την μεγαλύτερη ακρίβεια όμως η φωτεινότητα διακρίνεται εύκολα.
Ο ιππόκαμπος ζωγραφίστηκε από τον Kai όταν ήταν μόλις έξι ετών.

ι

Στην ηλικία των επτά έδειξε λίγο από την Καναδέζικη υπερηφάνεια (η οικογένεια ζει στον Καναδά, Οντάριο).

ψ

Αυτή είναι η αγαπημένη ζωγραφιά του μπαμπά Anderson, μια αφηρημένη ζωγραφιά που ο Kai σχεδίασε όταν ήταν οχτώ χρόνων.

thumb.php

Και αυτή είναι η τελευταία ζωγραφιά και τατουάζ ένα ρομπότ που ζωγραφίστηκε στην ηλικία των δέκα ετών.
Πλέον στην ηλικία των 11, ο Kai συνοδεύει τον μπαμπά του όταν πάει για το καθιερωμένο τατουάζ και παρακολουθεί τη διαδικασία. Ενίοτε βάζει και αυτός μια δική του πινελιά συμμετέχοντας στη διαδικασία, οπότε και τα τατουάζ είναι πιο αυθεντικά.
Όσο τρομακτικό και επικίνδυνο κι αν σας ακούγεται αυτό, μην ανησυχείτε η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!