
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Ανάσταση… Μία ευκαιρία να ξαναγεννηθώ»
Ένα διαφορετικό μήνυμα για την Ανάσταση επέλεξε να στείλει φέτος ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο ηθοποιός και συγγραφέας, που τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί σε έναν λιτό και φυσικό τρόπο ζωής, μακριά από την αστική τοξικότητα, μοιράστηκε σκέψεις για προσωπική αναγέννηση και αυτογνωσία μέσα από ανάρτησή του στα social media.
«Ανάσταση… Μία ευκαιρία να ξαναγεννηθώ και να αρχίσω να ζω τη ζωή μου στη διάσταση που της αρμόζει, σα δώρο Θεού», έγραψε μεταξύ άλλων, υπογραμμίζοντας ότι μέσα από δοκιμασίες όπως η προδοσία, η συκοφαντία και ο «θάνατος» του παλιού εαυτού, μπορεί να έρθει μια νέα ζωή χωρίς φόβο.
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης κάλεσε τους ακολούθους του να χρησιμοποιήσουν την Ανάσταση ως ένα θεϊκό σημάδι για επανεκκίνηση, προτείνοντας πρακτικά βήματα όπως την εγκατάλειψη μιας κακής συνήθειας και την υιοθέτηση μιας θετικής, με πρώτο στόχο την εσωτερική ελευθερία: «Ας σταματήσει να με απασχολεί τι θα πει ο κόσμος κι ας αρχίσω να ικανοποιώ, με εμπιστοσύνη και ευγένεια, αυτό που θέλει η ψυχή μου».
Η ανάρτησή του έκλεισε με τις ευχές: «Χριστός Ανέστη. Χρόνια Πολλά. Καλή Ανάσταση. Καλή καινούργια αρχή».