Θανάσης Πατριαρχέας: «Η σύζυγός μου έμεινε έγκυος στους πρώτους δύο μήνες της σχέσης μας»


Ο Θανάσης Πατριαρχέας μίλησε για τη σύζυγο και τις τρεις κόρες του στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη (19/09).

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως η οικογένεια του του δημιουργεί απίστευτη σταθερότητα και παρά το γεγονός, πως η σύζυγός του, Βίβιαν, έμεινε έγκυος στους δύο πρώτους μήνες της σχέσης τους, έχουν βρει τον τρόπο και ζουν μια ισορροπημένη και ευτυχισμένη ζωή.

«Πριν γνωρίσω τη Βίβιαν δεν είχα σκεφτεί να παντρευτώ, ούτε να κάνω παιδιά. Οι γονείς μου το ήξεραν αυτό. Έτσι όταν γνώρισα τη Βίβιαν και έμεινε έγκυος – στους πρώτους δύο μήνες – ήταν μια αποκάλυψη για όλους μας. Ήταν από τα πιο ωραία πράγματα που συνέβησαν στη ζωή μου.

Όταν είχαμε μάθει ότι η Βίβιαν είναι έγκυος, πήγαμε την επόμενη ημέρα για έναν καφέ, τα βάλαμε κάτω και δεν σκεφτήκαμε τίποτα άλλο παρά μόνο πώς θα πορευτούμε από εδώ και πέρα για να είναι καλά το παιδί, που θα έρθει στον κόσμο αλλά και εμείς. Φτιάξαμε μια ωραία οικογένεια, αυτό ήθελε πολλή δουλειά σε καθημερινό επίπεδο. Είμαστε 6 χρόνια μαζί», είπε αρχικά ο Θανάσης Πατριαρχέας.

«Προβλήματα υπάρχουν πολλά  – κάθε ημέρα – και το βράδυ πολλαπλασιάζονται, γιατί έρχεται και κάθεται η κούραση της ημέρας. Εκεί πρέπει να είσαι φίλος με τον άλλον, όχι μόνο ζευγάρι, να είστε δίπλα και όχι απέναντι. Δεν μπήκα σε αυτό το μαγικό ταξίδι της οικογένειας με φόβο. Πριν κάνω οικογένεια ήμουν 31 χρονών και μου άρεσε να περνάω καλά στη ζωή μου. Ήμουν σε μια πολύ ωραία φάση, πολύ δημιουργική. Η οικογένεια μου έδωσε σταθερότητα και την είχα απίστευτη ανάγκη», είπε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!