Θάνατοι δύο 75χρονων λουομένων σε Ραφήνα και Χανιά


Δύο θάνατοι καταγράφηκαν σε Ραφήνα και Χανιά, όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα. Ειδικότερα, το Λιμενικό ανέφερε ότι σήμερα το μεσημέρι, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας ενημερώθηκε για τον εντοπισμό 75χρονου χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή «Άγιος Παντελεήμων» στον Μαραθώνα Αττικής.

Στον 75χρονο παρασχέθηκαν αρχικά οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστες και διασώστες του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, η οποία διεξάγει την προανάκριση, διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επιπλέον, το απόγευμα της 24ης Ιουνίου 2024, η Λιμενική Αρχή Χανίων έλαβε ειδοποίηση για τον εντοπισμό 75χρονης χωρίς τις αισθήσεις της στη θαλάσσια περιοχή «Βλητέ» στη Σούδα Χανίων. Στην 75χρονη παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος», όπου παρέμεινε νοσηλευόμενη και κατέληξε τις πρωινές ώρες σήμερα. Η Λιμενική Αρχή Χανίων διεξάγει προανάκριση και έχει παραγγείλει τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!