Θάνος Μπίρκος: «Αν έρθει σπίτι μου με κάμερα, θα βγω με το βρακί, αυτό είναι τρομοκρατία»


Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού στο κανάλι της στο YouTube, Nansou tv, ο δημοφιλής ηθοποιός Θάνος Μπίρκος μοιράστηκε τις εμπειρίες του από τη συμμετοχή του στον «Σασμό», περιέγραψε μια αμήχανη συνάντηση με έναν δημοσιογράφο και σχολίασε τα σχόλια που έχει λάβει για το βάρος του.

Ο ρόλος του στον «Σασμό»:

«Για να κερδίσω τον ρόλο στον ‘Σασμό’, πέρασα από οντισιόν μαζί με πολλούς άλλους ηθοποιούς», είπε ο Μπίρκος. «Δούλεψα σκληρά για να προετοιμαστώ και περίμενα με ανυπομονησία την απάντηση. Όταν τελικά ήρθε, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Είχαν περάσει αρκετές ημέρες από την οντισιόν και είχα αρχίσει να χάνω την ελπίδα μου, οπότε η θετική απάντηση ήταν μια τεράστια ανακούφιση».

Ο γνωστός ηθοποιός συνέχισε λέγοντας ότι κατά τις διαπραγματεύσεις για το οικονομικό, προσπάθησε να διατηρήσει μια ρεαλιστική προσέγγιση, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες της εποχής της πανδημίας COVID-19. “Πήγα με ανοιχτό μυαλό και αυτό τελικά αποδείχθηκε προς όφελός μου”, δήλωσε.

Το πιο αμήχανο περιστατικό με δημοσιογράφο:

Επίσης, περιέγραψε μια αμήχανη συνάντηση που είχε με έναν δημοσιογράφο που του ζήτησε να αποκαλύψει τη διεύθυνση του σπιτιού του για να στείλει κάμερα. «Ήθελαν να σχολιάσω κάποια γεγονότα που συνέβαιναν στην Επίδαυρο», είπε ο Μπίρκος. «Τους ενημέρωσα ευγενικά ότι αν έκαναν κάτι τέτοιο, θα εμφανιζόμουν μπροστά στην κάμερα μόνο με το εσώρουχό μου. Θεωρώ ότι τέτοιες ενέργειες συνιστούν παραβίαση της ιδιωτικής μου ζωής».

Σχόλια για το βάρος του:

Ο Θάνος Μπίρκος δήλωσε ότι έχει ακούσει πολλά σχόλια για το βάρος του, αλλά τώρα τα αντιμετωπίζει με χιούμορ. «Έχω ακούσει αμέτρητες φορές τη φράση ‘κάνε λίγο δίαιτα’”, είπε. “Πλέον, απαντάω με το ίδιο νόμισμα, λέγοντας στους επικριτές μου: ‘βάλε κι εσύ καμιά κρεμούλα, έχεις σπάσει’».

Δείτε τη συνέντευξη:

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!