The Puppini Sisters @ Gagarin

Στις 4/1!


Στις 4/1!

Στις 4/1!

Στις 4/1!

 

Δεν είναι, βέβαια, βιολογικές αδερφές αφού μόνο μία από αυτές φέρει το επώνυμο Puppini – αλλά και πάλι, ποια είναι η πραγματικότητα για να σταματήσει τις Stephanie, Kate και Marcella; Είναι αδελφές ψυχές. Ζουν σε ένα δικό τους ρετρό σύμπαν. Ήταν βασίλισσες του “vintage” πριν εμείς ανακαλύψουμε το vintage!

Τα τραγούδια και το look των Puppini Sisters είναι προϊόντα της ατέρμονης γόνιμης φαντασίωσής τους: ζουν στις σκιές του Χόλιγουντ, όπου οι γυναίκες είναι θανάσιμα κομψές, οι άντρες μοιραία αρρενωποί και η μουσική το soundtrack για να ερωτευθούν  μεταξύ τους.

Οι υπέροχες αρμονίες των φωνών τους και οι μοναδικές διασκευές που έχουν κάνει για τα πιο απρόβλεπτα τραγούδια (από το “Wuthering Heights” της Kate Bush ως το “Crazy In Love” της Beyoncé ) έχουν κάνει την θηλυκή αγία τριάδα του swing συνώνυμο της ρετρό – bourlesque αναβίωσης που κυριαρχεί στη showbiz τα τελευταία χρόνια.

Οι Puppini Sisters επιστρέφουν στην Αθήνα την κατάλληλη στιγμή, για να μας αποπλανήσουν και να μας σαγηνεύσουν! Με τον πιο πρόσφατο δίσκο τους, το Hollywood , θα χαρίσουν σε όσους βρεθούν στο Gagarin 205 μια διαφορετική βραδιά από αυτές που είχαν συνηθίσει, με χαμόγελα, χορό και γκλάμουρ, ένα γκλάμουρ τεκνικολόρ, από εποχές παλιές και αθώες, που θα μας το προσφέρουν απλόχερα γιατί αυτές το ενσαρκώνουν πραγματικά.

Τιμή εισιτηρίου: 25 ευρώ

Προπώληση: Public, Tickethouse, Ianos, Viva.gr, Ticketarena.gr , 123tickets.gr, Ticketpro.gr

Η προπώληση θα ξεκινήσει την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!