Θεοδόσης Ζερβουδάκης: Στόχος διαρρηκτών το κατάστημα του ομίλου ΖΕR στον Νέο Κόσμο – Έσπασαν τζαμαρίες και άρπαξαν κινητά και τάμπλετ


Στόχος θρασύτατων διαρρηκτών έγινε το κεντρικό κατάστημα του Ομίλου ZER, του γνωστού επιχειρηματία και παρουσιαστή Θεοδόση Ζερβουδάκη, στον Νέο Κόσμο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (29/09), όταν οι δύο δράστες άρπαξαν ένα μεταλλικό καπάκι φρεατίου και το πέταξαν στην γυάλινη πόρτα του κεντρικού καταστήματος του Ομίλου ZER, σύμφωνα με το oknews.gr. Στην συνέχεια, “σήκωσαν” κατά 30 πόντους τα ρολά του μαγαζιού, σύρθηκαν πάνω στα γυαλιά και κατάφεραν να μπουν μέσα.

Οι δύο δράστες, έσπασαν τις τζαμαρίες από προθήκες του καταστήματος, και έκλεψαν κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ, τεράστιας αξίας. Όπως μεταδίδει το oknews.gr, όλα συνέβησαν μέσα σε 47 περίπου δευτερόλεπτα.

Σημειώνεται πως η ΕΛ.ΑΣ., έφτασε στο σημείο μέσα σε 4 λεπτά, ωστόσο οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

Το λάθος των διαρρηκτών

Βγαίνοντας από το κατάστημα με την λεία τους, οι δύο δράστες έβγαλαν τις μάσκες που φορούσαν, με αποτέλεσμα οι κάμερες του καταστήματος να καταγράψουν τα πρόσωπά τους.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και παρουσιαστής Θεοδώσης Ζερβουδάκης, ο οποίος είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μπρατάκου στις επικείμενες εκλογές του ΕΒΕΑ, προχώρησε σε αναρτήσεις για το περιστατικό στα social media.

Η ανάρτηση του Θεοδόση Ζερβουδάκη

«Στις 04:00 τα ξημερώματα μπήκαν στο κεντρικό μας κατάστημα άγνωστοι δράστες και αφού έσπασαν τις πόρτες και σήκωσαν τα ρολά 30 πόντους άγνωστο πώς.

Μπήκαν σέρνοντας στο εσωτερικό, έσπασαν και εκεί τις τζαμαρίες, αφαίρεσαν κινητά τηλέφωνα πολύ μεγάλης αξίας. Τα κινητά φυσικά είναι με τα IMEI πού θα δηλωθούν και θα κλειδωθούν.

Τους έχουμε καταγράψει στις κάμερες, η αστυνομία ήρθε σε 4 μόλις λεπτά και παρόλα αυτά κατάφεραν να κλέψουν πολύ μεγάλης αξίας κινητά τηλέφωνα.

Καταθέτουμε μήνυση και αγωγή και θα ζητήσουμε από τον αρμόδιο εισαγγελέα να επιτραπεί να δώσουμε στην δημοσιότητα τα πρόσωπά τους που τους έχουμε και από τις δικές μας κάμερες αλλά και από δεκάδες γειτονικές!».

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!