
Θεόβη Στύλλου: «Πέρασα από πολλές αναποδιές μέσα μου μέχρι να το ξεστομίσω όπως το ένιωθα»
Συνέντευξη στο ένθετο «Τύπος Tv» έδωσε η Θεόβη Στύλλου, η οποία φέτος συμμετέχει στην σειρά του ALPHA «Διάφανη Αγάπη». Η ηθοποιός μίλησε και για την απόφασή της να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής, ενώ έχει σπουδάσει στη Νομική.
Πώς σου φαίνεται ο κόσμος της TV;
Μέχρι στιγμής όλα είναι πολύ ιδανικά, νιώθω ευλογημένη που βρίσκομαι σε μια τέτοια σειρά, με τέτοιους ανθρώπους και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είχαμε χρόνο να κάνουμε πρόβες για τη σειρά και τόσες συζητήσεις με τον σκηνοθέτη. Σίγουρα παίζει ρόλο το γεγονός ότι η σειρά είναι εβδομαδιαία και όχι καθημερινή αλλά και πάλι είναι μια εξαιρετική συνθήκη στο πώς όλα έχουν δέσει, πώς το καστ των ηθοποιών είχαμε άριστη επικοινωνία και χημεία από την πρώτη συνάντηση, πώς μια τόσο δύσκολη σειρά, από τεχνικής άποψης, δημιουργείται τόσο άμεσα με τη βοήθεια των τεχνικών και όλων αυτών που δουλεύουν χωρίς να φαίνονται. Μακάρι όλες οι δουλειές μου στην τηλεόραση να είναι σαν κι αυτήν, ειλικρινά.
Έχεις σπουδάσει νομικά. Γιατί υποκριτική τελικά και όχι Νομική;
Γιατί ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να επιλέξω την ευτυχία με όλη την ανασφάλεια που εμπεριέχει και όχι τη σιγουριά μιας δουλειάς που τελικά δεν με γεμίζει. Δεν πήρα εύκολα αυτή την απόφαση, ίσα ίσα, μπορώ να πω ότι πέρασα από πολλές αναποδιές μέσα μου μέχρι να το ξεστομίσω όπως το ένιωθα.
Αλλά ναι, η Νομική δεν με κάνει ευτυχισμένη, δεν λέω ότι η υποκριτική με κάνει αλλά μου έχει χαρίσει ορισμένες στιγμές ελευθερίας που δεν είχα νιώσει ποτέ μου και αυτό με τράβηξε σε αυτή την κατεύθυνση. Τώρα μένει να δούμε που θα μας βγάλει ο δρόμος που πήραμε.