Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη της Γεωργίας Μπίκα για την εμπλοκή της σε τροχαίο υπό την επήρεια αλκοόλ – Τι είπε ο δικηγόρος της 


Αναβλήθηκε εκ νέου η δίκη της Γεωργίας Μπίκα, που συνελήφθη την Κυριακή (23/03) στη Θεσσαλονίκη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η 27χρονη κατηγορείται ακόμα ότι ενεπλάκη σε τροχαίο, καθώς φέρεται να συγκρούστηκε με μηχανή και στη συνέχεια προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.

Σύμφωνα με το voria.gr, o συνήγορός της κατέθεσε αίτημα αναβολής προκειμένου να προστεθούν κάποια έγγραφα στη δικογραφία και έγινε δεκτό από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο, όπου και παραπέμφθηκε.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινή δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, Δημήτρης Ραπτόπουλος, η 27χρονη παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ζητά συγγνώμη, χωρίς ωστόσο να ξεπερνά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Για αυτό άλλωστε θα ζητήσουν βαθμονόμηση του αλκοολόμετρου που, όπως είπε, κατέγραψε διαφορετικές μετρήσεις.

Ο ίδιος, πρόσθεσε ωστόσο ότι η εντολέας του δεν οδηγούσε επικίνδυνα και ζήτησαν να αναβληθεί η υπόθεση για να εισφέρουν τα απαραίτητα έγγραφα.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!