Θεσσαλονίκη: «Εμπρηστική επίθεση» καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που τυλίχθηκε στις φλόγες – Το απειλητικό σημείωμα


Για εμπρηστική επίθεση κάνει λόγο ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, που πήρε φωτιά νωρίτερα σήμερα (23/10) το πρωί, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Η οικογένεια στην οποία ανήκει το αυτοκίνητο και κοιμόταν στον πρώτο όροφο όπου διαμένουν, ξύπνησαν από τους καπνούς και τον συναγερμό του ΙΧ. Κάλεσαν την Πυροσβεστική, ήρθε άμεσα και έσβησε τη φωτιά προτού επεκταθεί.

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση στις 5:40 για τη φωτιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητο και στο σημείο έσπευσαν δυο οχήματα της υπηρεσίας.

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του οχήματος, πρόκειται για εμπρηστική επίθεση, η οποία έγινε από συγγενικό τους πρόσωπο για εκδίκηση, σύμφωνα με το makthes.gr.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, δέχονται συνεχώς επιθέσεις από τον συγκεκριμένο και πριν λίγες ημέρες τους έστειλε απειλητικό μήνυμα «θα σας σκοτώσω».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου τοπικού μέσου, το συγγενικό πρόσωπο που υποπτεύονται αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η Πυροσβεστική διενεργεί έρευνα για τα αίτια.

Θεσσαλονίκη:

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!