Θεσσαλονίκη: Μάχη για την ζωή του δίνει το ζευγάρι που παρασύρθηκε από οδηγό που ήταν υπό την επήρεια μέθης – Σε καλή κατάσταση το παιδί τους


Μάχη για τη ζωή τους δίνουν ο 37χρονος πατέρας και η 34χρονη έγκυος σύζυγός του, που μαζί με το δίχρονο παιδί τους παρασύρθηκαν από οδηγό, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, στη συνδετήρια οδό της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ.

Ο 37χρονος πατέρας και η 34χρονη μητέρα, η οποία βρίσκεται στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργεία. Σε καλή κατάσταση νοσηλεύεται το δίχρονο παιδί τους, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι και το ανήλικο παιδί τους περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, όταν ο οδηγός του αυτοκίνητου, που είχε κατεύθυνση την περιοχή της Θέρμης, εικάζεται ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος, ανέβηκε στο πρανές του δρόμου και τους χτύπησε. Στην συνέχεια το όχημα ξήλωσε την περίφραξη χωραφιού και κατέληξε σε δέντρα. Το ζευγάρι δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς δεν αντιλήφθηκε το αυτοκίνητο που ερχόταν από πίσω τους.

«Μαμά, χτύπησα 3 άτομα με το αυτοκίνητο»

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το Star, το παιδάκι ήταν σοκαρισμένο και έκλαιγε ασταμάτητα μετά το τροχαίο. Είχε κάποια αίματα στο κεφαλάκι του αλλά η κατάστασή του δεν κρίνεται σοβαρή.

Η μητέρα του οδηγού, σύμφωνα με το Star, είπε: «Ο γιος μου με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου είπε “μαμά, δεν θα το πιστέψεις, χτύπησα 3 άτομα με το αυτοκίνητο”. Ήταν σε σοκ. Είναι και αυτός χτυπημένος, αλλά δεν κινδυνεύει. Ελπίζω οι άνθρωποι να τα καταφέρουν».

Στον εισαγγελέα αύριο ο οδηγός

Σημειώνεται πως, ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, γεγονός το οποίο προκύπτει, με βάση τη σχετική εξέταση στην οποία υπεβλήθη ο οδηγός, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πρόκειται για 46χρονο, ο οποίος συνελήφθη κι αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα πρωτοδικών.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!