Θεσσαλονίκη: «Μαμά χτύπησα 3 άτομα με το αυτοκίνητο» – Τα πρώτα λόγια του οδηγού που παρέσυρε το ζευγάρι και το παιδί τους


Στην μητέρα του τηλεφώνησε πρώτα ο οδηγός που παρέσυρε με το αυτοκίνητο ένα ζευγάρι πεζών μαζί με το 2 ετών αγοράκι τους στην Θεσσαλονίκη το πρωί της Τετάρτης.

Όπως είπε στο MEGA η μητέρα του την κάλεσε σοκαρισμένος και τής είπε τι έχει συμβεί. «Χτύπησα τρία άτομα» είπε χαρακτηριστικά ο οδηγός. Η μητέρα του 45χρονου έστειλε τις ευχές στην οικογένεια που τραυματίστηκε λέγοντας ότι ελπίζει να τα καταφέρουν.

Ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στο σημείο που βρίσκονταν το ζευγάρι με το 2χρονο παιδί τους. Το αυτοκίνητο συνέχισε την ανεξέλικτη πορεία του, πέφτοντας πάνω σε φράχτη σπιτιού και μπήκε μέσα στο χωράφι.

Ο οδηγός, ο οποίος βρέθηκε θετικός στο αλκοτέστ, έχει τραυματιστεί ελαφρώς ενώ το ζευγάρι από την άλλη, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένοι στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Το 2χρονο παιδάκι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το ζευγάρι είναι από το Βέλγιο και βρίσκονταν για διακοπές στην χώρα μας.

Ο 45χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών. Η τραυματισμένη μητέρα, η οποία είναι και έγκυος 5 μηνών, αναμένεται να χειρουργηθεί.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!