
Θεσσαλονίκη: Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας έπειτα από την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα – Πήδηξε από το μπαλκόνι
Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα άνδρας σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.
Η ώρα ήταν 02:20 όταν η πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε διαμέρισμα 3ου ορόφου επί της οδού Αγίου Δημητρίου 32. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο επτά οχήματα με 20 πυροσβέστες καθώς και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
Κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρό στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας έναν άνδρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ηλικίας 60 ετών φέρεται να πήδηξε από το πίσω μπαλκόνι του διαμερίσματός του για να σωθεί, με τραγική τελικά κατάληξη.
Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε άνδρας σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε διαμέρισμα η οποία έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, επί της οδού Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. Επιχειρούν 20 #πυροσβέστες με 7 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 6, 2025