Θεσσαλονίκη: Ο 41χρονος που παρέσυρε με αυτοκίνητο την πρώην σύζυγό του, την απειλεί ξανά – «Θα σε αποτελειώσω»


Νέες απειλές δέχεται η 35χρονη για την ζωή της από τον πρώην σύζυγο της που την παρέσυρε με το αυτοκίνητο το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία και οι αρχές αναζητούσαν τον 40χρονο στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να τον συλλάβουν.

Ο ίδιος φέρεται να κρύβεται, ωστόσο σήμερα που έληξε το 48ωρο της αυτόφωρης διαδικασίας, έστειλε νέες απειλές μέσω τρίτων στην πρώην σύζυγο του. Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, το μήνυμα που έστειλε μέσω τρίτων στην 35χρονη ήταν «θα έρθω και θα σε αποτελειώσω».

Ο 40χρονος φέρεται να μην δείχνει μεταμέλεια την ώρα που αναζητείται από τις αρχές, ενώ η δικηγόρος της 35χρονης κάνει λόγο για ακόμα μια απόπειρα ανθρωποκτονίας. « Ο εν διαστάσει σύζυγος της εντολέως μου αποπειράθηκε για ακόμη μία φορά να της αφαιρέσει τη ζωή. Οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν – πλην όμως ο δράστης δια τρίτων συνεχίζει να εξαπολύει απειλές κατά της ζωής της και των οικείων της» αναφέρει η δικηγόρος Αναστασία Βαφείδου.

Η 35χρονη συνεχίζει να φοβάται για την ζωή της αλλά και για τα τέσσερα παιδιά τους. «Ο φόβος της εντολέως μου για την ίδια και τα τέσσερα ανήλικα τέκνα τους είναι συνεχής.

Έχοντας εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, παρακαλούμε για τον εντοπισμό του δράστη» τονίζει η δικηγόρος της 35χρονης.

Την είχε πυροβολήσει με καραμπίνα

Το ζευγάρι βρίσκεται 1,5 χρόνο σε διάσταση και δεν ήταν η πρώτη φορά που η 35χρονη δέχθηκε επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου πριν ένα χρόνο ο δράστης πήγε με καραμπίνα έξω από το σπίτι της 35χρονη με καραμπίνα και πυροβόλησε την ώρα που κατέβαζε το παντζούρι για να προστατεύει. Η σφαίρα πέρασε ξυστά από το πρόσωπο της και σώθηκε από θαύμα, ενώ μέσα στο σπίτι βρισκόταν τα παιδιά τους.

Τότε, είχε σχηματιστεί δικογραφία για πλημμέλημα και αναμένεται ακόμη να οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση.

Το χρονικό

Το βράδυ της Κυριακής στις 11:20 ο 40χρονος χτύπησε με το αυτοκίνητο του την 35χρονη που επέβαινε σε μηχανή μαι στη συνέχεια την έπιασε από τον λαιμό και προσπάθησε να την πνίξει. Σύμφωνα με πληροφορίες , εκείνη την στιγμή πέρασε από το σημείο ένας άντρας και τους χώρισε και τότε βρήκε την ευκαιρία η 35χρονη να διαφύγει.

Κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και μεταφέρθηκε στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας του Α.Τ. Λευκού Πύργου όπου ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!