Τι γίνεται με την αντικατάσταση της Τζο Κουτσοκώστα στο “I love Σου Κου”;


Μετά την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή “I Love Σου Κου”, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται εντατικά για την αντικατάσταση της, με συνεχή δοκιμαστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Fay’s Time και το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη συνεχίζονται κανονικά τα δοκιμαστικά για να καλυφθεί η θέση της Τζο Κουτσοκώστα στην εκπομπή “I Love Σου Κου”. Αυτό το σαββατοκύριακο στη θέση της Τζο, θα βρεθεί η Αθηνά Αφαλίδου, η οποία είναι ήδη μέρος της δημοσιογραφικής ομάδας της εκπομπής, μέχρι να βρεθεί κι αν βρεθεί κάποια αντικαταστάτρια.

Τα δοκιμαστικά λαμβάνουν χώρα στα στούντιο ΚΑΠΠΑ και έχουμε δύο ονόματα ηχηρά για την θέση της Τζο Κουτσοκώστα. Την Σίσσυ Καλλίνη και την Φελίσια Τσαλαπάτη. Αυτό βέβαια, γεννάει αμέσως το ερώτημα, τι θα γίνει με το πρωινό του Σαββατοκύριακου στο OPEN, το οποίο είναι στον αέρα.

Η Σίσσυ Καλλίνη έκανε ήδη δοκιμαστικό και η Φελίσια αναμένεται τις επόμενες μέρες. Ο ΑΝΤ1 και η Μπέττυ Μαγγίρα αποφασίζουν μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας για την αντικατάσταση της Τζο Κουτσοκώστα. Τέλος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πρόσθεσε ότι το πρόσωπο έχει βρεθεί και θα ανακοινωθεί σύντομα!

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!