Την «πάτησε» η Google με την πρωταπριλιάτικη φάρσα της

Tο Minion με το μικρόφωνο την έβαλε σε μπελάδες.


«Φαίνεται ότι κάναμε φάρσα στους εαυτούς μας φέτος», παραδέχεται η εταιρεία Google, η οποία αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τους χρήστες για τα προβλήματα που προκάλεσε η πλάκα της στη δουλειά τους.

Συγκεκριμένα, δίπλα στο κανονικό κουμπί αποστολής e-mail της Google εμφανιζόταν ένα ακόμα κουμπί που επέτρεπε στους χρήστες να στέλνουν στους παραλήπτες ένα Minion που ρίχνει ένα μικρόφωνο (δείγμα του ότι η συζήτηση έχει τελειώσει).
image
Παράλληλα, με τη χρήση της εφαρμογής, ο χρήστης έβγαινε ταυτόχρονα και από τη συζήτηση. Οι χρήστες αντέδρασαν με οργισμένα μηνύματα σε  φόρουμ της Google και η εταιρεία αποφάσισε να αποσύρει το κουμπί. «Λόγω ενός ιού το δημοφιλές meme με το Minion και το μικρόφωνο προκάλεσε μπελάδες αντί για γέλια», αναφέρει η Google.

Ωστόσο, τι να την κάνεις τη συγγνώμη αν είσαι αυτός ο χρήστης: «Εξαιτίας του MicDrop έχασα τη δουλειά μου. Είμαι συγγραφέας και σήμερα έπρεπε να παραδώσω τη δουλειά μου. Έστειλα στην εκδότρια μου τα άρθρα μου με gmail και από τότε δεν έχω νέα της. Και αυτό γιατί σήμερα πάτησα το κουμπί με το Minion».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!