Τήνος: Τουρίστρια απόρησε με δύο πιστές που εκπλήρωναν τάμα στην Παναγία – Το… ευτράπελο που προκάλεσε σχόλια – ΒΙΝΤΕΟ


Ένα βίντεο που δείχνει την εκπλήρωση ενός τάματος από δύο γυναίκες στην Τήνο και τον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας «ανέβασε» μια Αμερικανίδα τουρίστρια, σε γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Με τίτλο «Πρέπει να είναι κάτι θρησκευτικό», η τουρίστρια πόσταρε το βίντεο στο Tik Tok που τράβηξε η ίδια κατά την επίσκεψή της στο νησί του Γιαννούλη Χαλεπά.

Με αυτόν τον τρόπο προσπάθησε να δείξει την έκπληξή της για το θρησκευτικό αυτό έθιμο.

Ως γνωστόν, η Τήνος, το νησί της Παναγίας, προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες πιστούς, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να πάρουν λίγη από τη Θεία Χάρη της. Το τάμα, η επίκληση στη Θεοτόκο, το προσκύνημα στα γόνατα συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να λαμβάνουν χώρα στο νησί, με τους προσκυνητές να εξακολουθούν να αποδίδουν τις τελευταίες τους ελπίδες στην Παναγία και τους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Αυτό συνέβη και στην αλλοδαπή τουρίστρια, που ζητούσε μέσω της ανάρτησής της μια εξήγηση γι’ αυτό που έβλεπε.

Στο βίντεο πάντως αποτυπώνεται και η έντονη επιθυμία των δύο γυναικών να βρεθούν στον Ναό, με τη δεύτερη που βρισκόταν μερικά μέτρα πίσω από την προπορευόμενη, τελικά να την… προσπερνά βγαίνοντας έξω από τους κώνους που οριοθετούν τη διαδρομή των προσκυνητών δίπλα στο οδόστρωμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

@risamacc Assuming some thing religious 🇬🇷 #greece #fypp ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral – WZ Beat



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!