Το αγοράκι της φωτογραφίας παίζει στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» – Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;


Το όμορφο και χαμογελαστό αγοράκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός, μουσικός και σκηνοθέτης. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα το τηλεοπτικό κοινό τον απολαμβάνει στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας».

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Γιώργο Παπαγεωργίου στην παιδική του ηλικία!

Ποιος είναι ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 11 Απριλίου του 1981. Είναι γιος της ηθοποιού Φιλαρέτης Κομνηνού και του Αργύρη Παπαγεωργίου.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, ο ηθοποιός είχε μιλήσει και για τα παιδικά του χρόνια. Συγκεκριμένα, είχε πει ότι: «Έχω κάνει διάφορα όταν ήμουν μικρούς, απορώ πως οι δικοί μου δεν φρίκαραν. Ήμουν πολύ δραστήριος. Είχα δει τον Spiderman και έκανα παρκούρ τότε που δεν υπήρχε καν η έννοια. Ανέβαινα σε τοίχους, πίστευα πως ήμουν ο SpiderMan. Παίζαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους φίλους μου στην Καλαμαριά και στην Τούμπα».

«Δυστυχώς σε σχέση με το πως μεγάλωσα εγώ, δεν έχει καμία σχέση σήμερα ειδικά στο κέντρο της Αθήνας. Όπως πολλοί νέοι γονείς θα αρχίσουμε να πηγαίνουμε στα πάρκα. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Αν βάλω τη λογική μπροστά είναι να πάθεις κατάθλιψη. Πρέπει να βάλουμε μπροστά την ψυχραιμία», είχε προσθέσει.

Κομνηνού: Ο γιος μας είναι το παιδί του έρωτά μας

Αναφερόμενη στον Γιώργο Παπαγεωργίου, σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, η Φιλαρέτη Κομνηνού είχε εξομολογηθεί: «Στα 23 έκανα τον γιο μου, έχω μπει στην λογική της οικογένειας, του ότι μεγαλώνω ένα παιδί. Δεν ήταν συνειδητή η απόφαση να κάνω παιδί, απλά ήμασταν ερωτευμένοι και έμεινα έγκυος. Ευτυχώς κρατήσαμε το παιδί.

Ο γιος μας είναι το παιδί του έρωτά μας. Ήμουν μικρή, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι σημαίνει μητρότητα. Τον πρώτο καιρό που έκλαιγε, έπαιρνα τη μητέρα μου και τη ρώταγα τι να κάνω με αυτό το παιδί. Είναι γνώριμο αυτό στις μαμάδες».

Η πορεία στην υποκριτική

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε μάρκετινγκ, ενώ είναι και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο μέσα από ένα επεισόδιο της σειράς «Κόκκινος κύκλος». Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ αυτών: «Ιωάννα της καρδιάς», «Σπίτι είναι», «Σχεδόν ενήλικες» και «Γλυκάνισος». Αυτή την περίοδο το τηλεοπτικό κοινό τον απολαμβάνει στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας».

Σημαντική είναι η παρουσία του και στο θέατρο, στο οποίο έχει εργαστεί και ως ηθοποιός, αλλά και ως σκηνοθέτης. Δείγμα της δουλειάς του είναι οι παραστάσεις: «Συρανό», «Ο Επιθεωρητής», «Το παιχνίδι της σφαγής», «Θάνατος στη Βενετία», «Μότζο» και «Μπαίνει η δεσποινίς Μαργαρίτα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι και μέλος του μουσικού συγκροτήματος «Polkar».

Η Δανάη Μιχαλάκη και η κόρη τους

Από τις 7 Αυγούστου του 2021 ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Δανάη Μιχαλάκη.

«Πιστεύω στο “για πάντα” και όταν τη γνώρισα αυτό που με έκανε να πιστέψω στο δικό μας “για πάντα” ήταν η καλοσύνη που είδα μέσα της. Πέραν του ότι είναι όμορφη, ένα κορίτσι με τρόπους, που ταίριαξαν τα γούστα μας και κυρίως, το χιούμορ μας, διέκρινα σε εκείνη μια αθωότητα και μια καλοσύνη που με έκαναν να την ερωτευτώ και σταδιακά να την αγαπήσω.

Για μένα ιδανική γυναίκα είναι αυτή που αντέχει να είναι ο εαυτός της. Και η Δανάη είναι αυτή η γυναίκα. Και να σου πω κάτι; Παρότι της ήρθε μια έντονη και απότομη επιτυχία δεν άλλαξε ούτε στο ελάχιστο. Είναι το ίδιο κορίτσι που γνώρισα, με το ίδιο χιούμορ, και αυτό σπανίζει», είχε αναφέρει ο Γιώργος Παπαγεωργίου σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ!».

Στις 7 Αυγούστου του 2023, το ζευγάρι ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο του παιδί και στις 21 Νοεμβρίου η Δανάη Μιχαλάκη έφερε στον κόσμο την κόρη τους.

Μιλώντας για την γέννηση του παιδιού τους, σε συνέντευξή του στο «Mega Καλημέρα», ο ηθοποιός είχε πει: «Ήμουν παρών στον τοκετό της Δανάης, με χρειαζόταν για ψυχολογικούς λογούς. Όλα όσα είδα κατά τη διάρκεια του τοκετού, με έκαναν να υποκλιθώ στη γυναικεία φύση. Ο τοκετός για εμένα ήταν μία εμπειρία ζωής, νιώθω πολύ καλά με τον ρόλο του πατέρα. Θέλω να είμαι πολύ υποστηρικτικός με τη γυναίκα μου. Η κόρη μου, μου λείπει κάθε φορά που δεν είμαι στο σπίτι».

«Από τότε που έγινα και εγώ μπαμπάς, καταλαβαίνω πολύ περισσότερο τον πατέρα μου. Όταν η κόρη μου μπει στην εφηβεία, πιστεύω θα καταλάβω πολύ την υπομονή που είχε με εμένα ο πατέρας μου. Δεν θέλω να κάνω πράγματα που δεν θα ήθελα να μου κάνουν. Αν η κόρη μου θελήσει να γίνει ηθοποιός, δεν θα της κόψω τα φτερά, ούτε θα της ανοίξω τις πόρτες διάπλατα», είχε σημειώσει.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!