Το εναλλακτικό fashion icon!

 
Amy Winehouse.


 
Amy Winehouse.

 
Amy Winehouse.

 
Amy Winehouse.

Αδιαμφισβήτητα είτε μας άρεσε το στυλ της είτε όχι είχε πολύ χαρακτήρα! Ήταν τελείως διαφορετικό και αντισυμβατικό με αυτό που έχουμε συνηθίσει. Χωρίς υπερβολές τύπου Gaga, ξεχώριζε πάντα με τον καθαρά δικό της τρόπο.
Ο lady-like τρόπος ντυσίματός της με τα στενά φορέματα ή τις στενές φούστες σχεδόν πάντα με φαρδιές ζώνες ήταν πολύ χαρακτηριστικά. Βέβαια με trademark το σουτιέν! Δε νομίζω ότι υπάρχει εμφάνισή της που δεν φαίνεται μέρος του σουτιέν. Σε όλες έδειχνε είτε το μπούστο είτε τις τιράντες αυτού, ανεξάρτητα από το μέγεθος του στήθους.
amyw3          
Το πιο Amy από όλα, σίγουρα ήταν το κεφάλι! Το μολύβι στο μάτι και το μαλλί υπερπαραγωγή ήταν τα πιο δυνατά της σημεία. Δεν πιστεύω πως υπάρχει άνθρωπος που δεν ασχολήθηκε έστω και για ένα λεπτό με αυτά τα δύο. Θυμάμαι ότι γύρω στο 2007-08 είχε γίνει η μεγαλύτερη τάση στους εφήβους, μαζί με το emo-style.
amyw1
Ούτε από τον κάιζερ της μόδας, Karl Lagerfeld, δεν πέρασαν απαρατήρητα και το styling των μοντέλων στο show της Chanel για τον χειμώνα του 2008 ήταν επηρεασμένο από την τραγουδίστρια.  Έβλεπες πολλές Winehouse να περπατούν φορώντας δημιουργίες του ιστορικού οίκου!
amyw4
Ανεξάρτητα από τον τρόπο ζωής της, υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ιδιαίτερα χαρτιά της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Έδωσε και άφησε το στίγμα της στη μουσική αλλά σίγουρα και στη μόδα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!